Obrazem: Equitana 2023 hostila 600 vystavovatelů a 112.000 návštěvníků

ikonka

Světová jezdecká show a veletrh Equitana přilákala do německého Essenu během sedmi březnových dnů přes šest stovek vystavovatelů a 112.000 návštěvníků. Opět tak dokázala, že patří mezi největší akce svého druhu.
18.03.2023 08:50  |  Autor: Josef Malinovský  |  Rubrika: Ostatní  |  
FOTOGALERIE
| FANCLUB


 
Equitana v Essenu potvrdila svoji silnou pozici v oblasti jezdeckého sportu a chovu koní. „Opět spojila vše, co jezdecký sport v současnosti nabízí. Odezva byla vynikající jak ze strany vystavovatelů, tak návštěvníků,“ uvedla ředitelka akce Christina Uetz. 
 
Akce hostila více než 600 vystavovatelů, kteří prezentovali celou řadu novinek na trhu, navazovali kontakty a rozšiřovali základnu zákazníků. 
 
Návštěvníci se však mohli setkat také s mnoha jezdeckými hvězdami, kterou je například olympijská vítězka ve všestrannosti Ingrid Klimke. „Jeden den už dávno nestačí, teď jsem zde byla tři dny a tři večery. Využívám tento čas k navazování kontaktů s partnery, fanoušky a zajímavými lidmi od koní,“ prozradila jezdkyně.
 
Velkým vrcholem Equitany je tradičně Hop Top Show. Co vše nabídla, to přibližuje bohatá fotogalerie. Příští ročník se uskuteční v roce 2025.
 
Foto: poskytlo tiskové středisko Equitany
Zdroj: tisková informace Equitany