Na Sunshine Tour se Čechům dál daří. Opatrný v pátek s Forewerem třetí

ikonka

Čeští jezdci úspěšně pokračují v účasti na Sunshine Tour, která se koná ve španělském Vejer de la Frontera. V pátek vybojoval Aleš Opatrný v sedle Forewera skvělé třetí místo v soutěži do 140 centimetrů. A nebyl to jediný kvalitní výsledek.
15.02.2020 06:04  |  Autor: Josef Malinovský  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB

 
V pátek 14. února obsadil Aleš Opatrný s Forewerem při Sunshine Tour třetí příčku v soutěži do 140 centimetrů. Základní parkur překonal čistě, ale v rozeskakování zapisoval šest trestných bodů. 
 
Na dotované pozici skončil Opatrný i s Carmanem ve stopětatřicítce. V tomto případě inkasoval jeden trestný bod za čas v druhé fázi soutěže a dokončil jako čtrnáctý v pořadí. Stejné skóre zaznamenala i Kateřina Tomanová a Catero Invest, pomalejší čas jim zajistil až 22. řádek výsledkové listiny. O jeden trestný bod navíc zapisoval Ondřej Zvára a Calinus 4. Ti skončili sedmadvacátí. 
 
Podstatně lépe se dařilo Zvárovi s Commarronem Z. V soutěži do 130 centimetrů si čistou jízdou zajistil 12. dotované místo. V jiné stotřicítce dokončila bez penalizace Sára Vingrálková s Hollywood du Houssoitem a byla patnáctá. 
 

Kompletní výsledky najdete POD TÍMTO ODKAZEM