reklama 11A

Skvělý začátek Čechů na Sunshine Tour. Opatrný byl šestý s Gentlemenem

ikonka

Ve středu 12. února odstartovala ve španělské destinaci Vejer de la Frontera oblíbená Sunshine Tour. Na místě je rovněž česká ekipa - během prvních dvou dní se našim jezdcům dařilo opakovaně předvést bezchybné výkony, a to i v nejvyšších soutěžích.
13.02.2020 21:50  |  Autor: Pavlína Záhorová  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12D
Na Sunshine Tour do španělského města Vejer de la Frontera vyrazila v půlce února česká skoková reprezentace a už v úvodních dnech se předvedli v dobré formě.
 
Středeční stočtyřicítku zajeli bezchybně Sára Vingrálková s desetiletým Kas-Sini DC a Aleš Opatrný v sedle Forewer, stopětačtyřicítku absolvoval Aleš s Gentlemenem VH Veldhof rovněž bez chyb na překážkách jen s jedním trestným bodem za čas.
 
Ondřej Zvára zahájil ve čtvrteční stočtyřicítce dvěma nulami v sedlech koní Quimero M a Chaccolan, ve stopětačtyříctce se bezchybně předvedli Sára Vingrálková na koni Kas-Sini DC a Aleš Opatrný s Gentlemenem VH Veldhof, který se umístil na pěkné šesté příčce se ztrátou tři sekundy na vítěznou dvojici Roger Yves Bost a Vino D'Espinet. Na dvanáctém místě skončila klisna L´Amour, nikoliv však se Sárou Vingrálkovou, ale s německým jezdcem Marcem Bettingerem.
 
Kompletní výsledky najdete na TOMTO ODKAZU.
 
Ilustrační foto archiv Jezdci.cz




reklama 13A

NEPŘEHLÉDNĚTE