reklama 11C

Konec června nepřinese jen Budapešť. Češi míří do Strzegomi i S. Paury

ikonka

Poslední víkend v červnu slibuje jednu skutečně významnou jezdeckou událost. Český parkurový tým pojede v Budapešti o postup na olympijské hry. Ve stínu toho však nemohou zůstat i další závody s českou účastí. Třeba CCI Strzegom nebo CPEDI St.Paura.
26.06.2019 13:03  |  Autor: Lucie Spiwoková  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12C
Přestože se velká pozornost fanoušku jezdectví bude upírat k Budapešti, kde pojede český skokový tým v pátek 28. června kvalifikaci na olympijské hry, nemůžeme opomenout i další závody, kam se chystají reprezentanti České republiky. 
 
Do Rakouska do Wr. Neustadtu na parkurové CSI. Přihlášení jsou Kamil Papoušek, Michaela Rodová a Alžběta Malcová.
 
Zastoupení bude mít Česká republika také na všestrannosti ve Strzegomi. Do CCI*-L se chystá Eliška Opravilová s Dunkasem a Robert Pokorný a Floor. Krátké tři hvězdy půjdou Pavel Březina s Cona Ciou, Petr Lacina s Trikem a Veronika Příhodová v sedle Expressa EV. CCI3*-L čeká na Miloslava Příhodu s Kamikatze a Jaroslava Abíka na Madockovi. Do dvou hvězd je nahlášená Gabriela Adamcová s Quantos Mer a Miloslav Příhoda s Eldoradem.
 
Tři dvojice vyrazí také na paradrezurní závody do Stadl Paury. Chybět nebude Anastasja Vištalová s Dominique a tentokrát se představí i Kristýna Rudolfová na Bajkonurovi a Vladimír Vorel s Rokosem.
 
Česko bude mít zastoupení i na drezurních závodech pro pony CDIP Exloo, kde odstartuje Barbora Kavanová na Icarus VD Bulksehoeve.
 
Ilustrační foto: Kateřina Návojová




reklama 13B

NEPŘEHLÉDNĚTE