reklama 11A

Jiřího Nesvačila čeká Světový pohár v Německu. Tam míří i militaristé

ikonka

Dvoje mezinárodní závody se v týdnu číslo 25 konají v České republice, a to se promítlo také do počtu výjezdů českých reprezentantů. V tomto termínu do zahraničí míří vozatajové, ekipa militaristů a jedna vytrvalecká dvojice.
17.06.2019 13:30  |  Autor: Lucie Spiwoková  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12B
Skokový Světové pohár v Olomouci a drezurní Světový pohár v Brně, to jsou závody, které jsou ve středu pozornosti jezdců i fanoušků v České republice. Oproti jiným týdnům se také méně jezdců chystá do zahraničí.
 
Jiří Nesvačil junior pojede se svým čtyřspřežím Světový pohár v německém Riesenbecku. Ve stejném termínu se další vozatajové představí na CAI Altenfelden. Do soutěže čtyřspřeží nastoupí Jiří Nesvačil starší. S párem jede do Rakouska Jaroslav Kohout a Josef Hrouda. 
 
Německý Kreuth se stane cílem reprezentantů ve všestrannosti. Do kategorie CCI3*-S je nahlášený Miroslav Trunda s Shutterflyke a Eliška Orctová v sedle Bonuse. O hvězdu níže budou startovat Adéla Svobodová s koňmi Double Clear SL a Urleven Barnaul. Miroslav Trunda bude sedlat klisnu Trnka-Ruf a valacha Starlingtona a Eliška Orctová pojede s Tess.
 
Na trasu dlouhou 80 kilometrů vyrazí při CEI v Vaissacu ve Francii dvojice Nadia Nave a Niagara du Vialaret.
 
Ilustrační foto: Šárka Veinhauerová




reklama 13D

NEPŘEHLÉDNĚTE