reklama 11C

Jiří Nesvačil junior je na ME po maratonu jedenáctý. Češi jsou osmí

ikonka

Skvěle si vede na mistrovství Evropy čtyřspřeží v německém Donaueschingenu Jiří Nesvačil jun. Po drezuře a maratonu je na průběžném jedenáctém místě a všichni čeští fanoušci věří, že v parkuru, který je jeho silnou disciplínou, si polepší mezi TOP10.
17.08.2019 19:53  |  Autor: Josef Malinovský  |  Rubrika: Sport  |  
FOTOGALERIE
| FANCLUB
reklama 12C

 
Jiří Nesvačil junior začal na mistrovství Evropy čtyřspřeží v německém Donaueschingenu čtrnáctou nejlepší drezurou. Sobotní maraton zvládl jako dvanáctý v pořadí s desetibodovou ztrátou na vítěze a po dvou zkouškách je průběžně jedenáctý se 170,97 body. Aktuálně vede Nizozemec Bram Chardon, jenž má před nedělním parkurem 150,46 bodů.
 
Radek Nesvačil a otec Jiří dokončili drezuru na 36. a 38. pozici. Ve čtvrté desítce se umístili i při maratonu, přičemž Radek si dílčí pořadí vylepšil o dvě příčky na 34. řádek výsledkové listiny. Jiří Nesvaičl senior se posunul o jednu pozici výše. 
 

NEPŘEHLÉDNĚTE: 56 kočárů na CAI v Písečném. Máme z toho radost, říká Radek Nesvačil

 
Český tým je s 383,87 body aktuálně osmý. Na prvním místě po dvou soutěžních dnech jsou Němci (309,55 b.), druzí jsou Belgičané (324,74 b.) a třetí Francouzi (329,69 b.) Na dalších příčkách jsou Nizozemci, Maďaři, Švédové a Britové. Za Čechy jsou ještě reprezentanti Rakouska a Španělska. 
 
V neděli evropský šampionát čtyřspřeží vyvrcholí závěrečným parkurem, ve kterém se pravidelně daří Jiřímu Nesvačilovi juniorovi. Čeští fanoušci tak doufají, že v celkovém pořadí náš nejlepší reprezentant obsadí některou z pozic v TOP10. Ostatně, až do sedmého místa je rozdíl menší než jedna chyba mezi kužely. 
 

Podrobné výsledky najdete POD TÍMTO ODKAZEM

 

Foto Šárka Veinhauerová - https://www.fotosarka.cz/




reklama 13A

NEPŘEHLÉDNĚTE