reklama 11A

Global Champions zahájí sezonu 2024 v Kataru. Kompletní kalendář stále není

ikonka

Longines Arena v Al Shaqab v katarském Dauhá bude od 29. února do 2. března hostit již tradičně zahajovací mítink parkurové série Global Champions. Ještě před vznikem GC Playoffs se na tomto místě konala finálová kola.
06.02.2024 10:40  |  Autor: Josef Malinovský  |  Foto: poskytlo tiskové středisko Global Champions  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12A
 
Zahájení sezony Longines Global Champions Tour a Global Champions League proběhne v katarském Dauhá již šestým rokem. Jak připomněli pořadatelé v krátké tiskové zprávě, celkově letos půjde o 18. ročník této parkurové túry, která si získala pravidelnou pozornost mnoha fanoušků jezdectví po celém světě. 
 
Organizátoři si však dávají vždy poměrně na čas s oficiálním oznámením termínové listiny všech kol a nejinak tomu je i letos. Lze tak pouze odhadovat podle nahlášených závodů CSI5* v kalendáři Mezinárodní jezdecké federace (FEI), kdy a kde bude mít zmiňovaný okruh své zastávky. 
 

Psali jsme: Pražské lvy posílí Jur Vrieling. Motivace nám nechybí, říká Anna Kellnerová

 
Většina by jich měla zůstat stejných jako v předešlých letech. Můžeme proto očekávat, že nebudou chybět destinace jako například Miami Beach, Mexico City, Madrid, St. Tropez, Cannes, Paříž, Stockholm, Monte Carlo, Riesenbeck, Londýn, Valkenwaard, Řím a Ryjád. 
 
Pokud by měl být zachován počet akcí, pak se dá polemizovat o návratu Šanghaje a New Yorku. Jasné je, že odtajnění kompletního kalendáře přijde v nejbližších dnech, maximálně týdnech, a nepochybně v něm bude poprvé od roku 2018 chybět Praha. 
 




Sledujete novinky o koních, jezdectví a dostizích na Jezdci.cz a pouštíte si pravidelně vysílání EquiTV.cz a EquiRadia.cz? Máme pro vás novinku - spouštíme Fancluby Jezdci.cz a EquiTV.cz EquiRadio.cz, jejichž prostřednictvím můžete podpořit další existenci našeho zpravodajství.

Zaplacením ročního nebo půlročního příspěvku umožníte, aby veškerý redakční obsah s výjimkou bonusů pro členy fanclubu zůstal nadále volně přístupný všem uživatelům a přímo se tak budete podílet i na propagaci všech koňských sportovních disciplín. Zároveň dostanete přednostní přístup k velké části našich materiálů, které si můžete přečíst v časovém předstihu, pravidelnou možnost získat různé slevy na zboží našich partnerů a účast v soutěžích o ceny.

Roční členství ve Fanclubu Jezdci.cz stojí 600 Kč, půlroční příspěvek je 300 Kč. Pokud chcete být členem obou fanklubů Jezdci.cz i EquiTV.cz, můžete využít zvýhodněnou variantu 1000 Kč (roční) a 500 Kč (půlroční). Další podrobnosti najdete na tomto odkazu.

Komunity na síti

Novinky z jezdectví a dostihů můžete sledovat i prostřednictvím našich specializovaných skupin na Facebooku! Spravujeme pro vás:

Máme rádi parkury Jezdci.cz

Máme rádi dostihy Jezdci.cz

Máme rádi drezuru Jezdci.cz

Máme rádi vozatajství Jezdci.cz

Máme rádi všestrannost Jezdci.cz

Máme rádi reining a western Jezdci.cz

Máme rádi voltiž Jezdci.cz

Máme rádi vytrvalost Jezdci.cz

Máme rádi pony sport Jezdci.cz

FB Jezdci.cz

FB Jazdci.sk

FB EquiTV.cz a EquiRadio.cz


reklama 13D

NEPŘEHLÉDNĚTE