reklama 11C

Global Champions v Miami sotva skončila a koně už přistáli v New Yorku

ikonka

Jen dva dny po Grand Prix Miami, která je součástí Global Champions Tour 2019, přicestovala část koní do New Yorku. Letadlo přistálo na letišti JFK v pondělí 22. dubna. V New Yorku totiž proběhne CSI5* zařazené do Longines Masters.
23.04.2019 16:20  |  Autor: Lucie Spiwoková  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12D
Někteří koně, jež se svými hvězdnými jezdci účastnili třetího kola Global Champions v Miami, se nevraceli do Evropy, ale pokračovali v turné po Spojených státech amerických. V pondělí 22. dubna přistáli v New Yorku, kde se koná mítink Longines Masters.
 
Z evropských skokanů se tam představí například Harrie Smolders, Olivier Philiapperts nebo Pius Schwizer. V sobotu 27. dubna je na programu speciální soutěž Evropa versus USA s názvem Riders Masters Cup. V té prozatím bodují výrazněji Evropané. Americký kapitán tentokrát postaví do dvoukolové soutěže Mclaina Warda, Beezie Madden, Lauru Chapot, Devina Ryana a Lillie Keenan, která je ve věkové kategorii U25. Kapitán Evropanů Philippe Guerdat bude mít k dispozici vedle výše zmíněných jezdců ještě Denise Lynche, Darragha Kennyho, Emanuela Gaudiana, Oliviera Roberta, Edwarda Levyho a Pietera Clemense.
 
Absolutním vrcholem akce bude Grand Prix, která se odehraje v neděli 28. dubna a je zařazená do série Longines Masters. Předešlé kolo hostil v únoru Hong Kong a z vítězství se tam radoval Ir Denis Lynch na koni Chablis. Pařížský mítink v prosinci 2018 ovládla Australanka Edwina Tops-Alexander s Californií.
 

Výsledky z New Yorku můžete sledovat ZDE





reklama 13C

NEPŘEHLÉDNĚTE