reklama 11D

Vítěz GP v Hong Kongu Denis Lynch: Jako favorit jsem se necítil

ikonka

Postavil se na start s novým koněm a hned zvítězil. Řeč je o irském jezdci Denisovi Lynchovi, který v sedle dvanáctiletého koně Chablis nenašel v hongkongské Grand Prix přemožitele a zahájil tak svou kariéru v sedle svého nového svěřence vítězstvím…
18.02.2019 09:35  |  Autor: Lukáš Klingora  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12C

Překvapením skončila Grand Prix v Hong Kongu, a to především pro samotného vítěze. Denis Lynch (IRL) se totiž postavil na start soutěže vysoké 160 cm v sedle svého nového svěřence dvanáctiletého Chablise a ačkoliv se jako favorit v kvalitní konkurenci, která se na Longines Masters of Hong Kong sjela, necítil, nakonec se radoval z vítězství.

 

"Necítil jsem se jako favorit," konstatoval Lynch. "Chablis je v naší stáji nový, jsem z toho nadšený a jsem na něj moc hrdý."

 

Pouze dvě nuly

Pouze dvě dvojice z celkového počtu šestadvaceti startovních dvojic dokázaly překonat obě kola Grand Prix bez trestných bodů. Kromě irského jezdce se to podařilo také Simonovi Delestre (FRA), který se tak s Ucello de Will postavil na stříbrný stupínek.

Trojlístek na stupních vítězů uzavřela švýcarská dvojice Pius Schwizer a About A Dream, která protnula cílovou pásku druhého kola s jednou chybou.

 

Kompletní výsledkové listiny najdete POD TÍMTO ODKAZEM

 

Čtěte také: Při Longines Masters v Hongkongu zazářili Allen a Phillippaerts





reklama 13A

NEPŘEHLÉDNĚTE