reklama 11A

Devadesátka EquiTV: Zduchovické working equitation s Pedrem Torresem

ikonka

Ve dnech 21. a 22. září se konaly ve Zduchovicích mimořádné závody Working Equitation pod záštitou spolku Czech Society for Working Equitation. A dorazil na ně hvězdný host - Pedro Torres. Podívejte se na krátký souhrn v Devadesátce EquiTV.
02.10.2019 14:15  |  Rubrika: Ostatní  |   FANCLUB
reklama 12A

DEVADESÁTKA EQUITV JE K ZHLÉDNUTÍ ZDE

Ve dnech 21. a 22. září se konaly ve Zduchovicích mimořádné závody Working Equitation pod záštitou spolku Czech Society for Working Equitation. 

Byly to v České republice historicky první kompletní závody working equitation s mezinárodní účastí. Nejvyšší třída Masters byla navíc třídou kvalifikační pro mistrovství Evropy v roce 2020. Jak už název „Pedro Torres Academy Cup“ napovídal, největší událostí v rámci těchto závodů byla osobní přítomnost několikanásobného mistra světa, Evropy a nejvýznamnější osobností této disciplíny - Pedra Torrese. 

Vypsané byly tři nejvyšší třídy: S, P a Masters. V sobotu se konaly drezurní testy a testy ovladatelnosti. V neděli pak mohli diváci vidět napínavé testy rychlosti a také zábavné testy s dobytkem, které jsou tradiční součástí závodů working equitation. Úkolem tohoto testu je oddělit označené tele od stáda a to za pomoci týmu, nebo jako jednotlivec. Nejlépe se při tomto testu dařilo Německé (zase opravit, omlouvám se) jezdkyni Nadje Strechhahn s Farukem. 

Třídu S vyhrál český jezdec Richard Bogusch s klisnou Aromou. Třída P byla bodově velice vyrovnaná a rozhodl test rychlosti. Nakonec se na prvním místě umístila rakouská jezdkyně Alexandra Tassul s Cornellem 16. V soutěži nejvyšší, Masters, zvítězila zkušená dvojice z Rakouska: Claudia Trummel a Ulisses. Záznam z mezinárodních závodů working equitation ve Zduchovicích najdete na adrese www.equitv.cz.

Foto: Magdalena Straková




reklama 13A

NEPŘEHLÉDNĚTE