reklama 11C

Další výhry přinesl sobotní den CSI v Salzburgu

ikonka

České ekipě se na mezinárodních skokových závodech Amadeus Horse Indoors v rakouském Salzburgu opravdu daří. To potvrdili v sobotu 8. prosince. Ten den jsme se mohli opět těšit ze dvou výher, s to díky Emmě de Moussac a Kateřině Kučerové…
08.12.2018 20:30  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12C

Česká reprezentantka Kateřina Kučerová absolvovala s klisnou Anabel van´t Kathof opět soutěž pro mladé jezdce. V rámci Small Tour Final na jezdce čekal parkur 135 centimetrů vysoký. Jednalo se o skokovou zkoušku hodnocenou na čas.

Česká jezdkyně dokončila soutěž nejen nejrychleji, ale ze tří startujících jako jediná protnula cílovou pásku s nulou na kontě. Mohla se tak zaslouženě radovat z vítězství, a to z druhého na těchto závodech. První příčku totiž získala i v pátek.

Mezi více jak padesáti jezdci pak na první pozici dosáhla česká reprezentantka Emma Augier de Moussac. Parkur hodnocený na čas při CSI4* obsahoval překážky 150 centimetrů vysoké. Emma Augier de Moussac sedlala klisnu Rubio Monocat Electric a v cíli měla náskok několika desetin na další soupeře. S náročným parkurem si poradilo pouze dvanáct jezdců bez trestných bodů.

Pro juniory byla tento den připravena Grand Prix. Jednalo se o soutěž 140 centimetrů vysokou, kde se prezentovala i česká juniorka Sofie Najmanová. S Billy Baronem Z tentokrát dvakrát chybovala a obsadila sedmé místo konečného pořadí. O vítězství se rozeskakovaly tři dvojice.

 

Startovní a výsledkové listiny naleznete ZDE.

Foto: archiv jezdkyně




reklama 13B

NEPŘEHLÉDNĚTE