reklama 11B

Čeští vozatajové závodili na CAI v Polsku. V Ptakowicích se neztratili

ikonka

V polských Ptakowicích se ve dnech 26. – 28. července odehrály mezinárodní vozatajské závody CAI. Zúčastnila se jich ekipa českých jezdců. Největší konkurence se sešla v soutěžích jednospřeží a dvojspřeží s třemi hvězdami.
29.07.2019 12:24  |  Autor: Lucie Spiwoková  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12B
Celkem čtyřiadvacet kočárů bylo nahlášeno do soutěže dvojspřeží při CAI s třemi hvězdami konaného v polských Ptakowicích. Nejlépe z českých reprezentantů si vedl Václav Coufalík, který skončil patnáctý. O čtyři příčku za ním skončil Josef Hrouda. Tomu se dařilo také v kategorii dvou hvězd, kde ovšem byla výrazně nižší konkurence. Jeho jediným soupeřem byl Ricardo Massmann z Čile, kterého za sebou nechal Hrouda už v drezuře, a který nakonec v maratonu vzdal. Český jezdec tak kategorii vyhrál.
 
V tříhvězdové soutěži singlů se dařilo Karlovi Nývltovi s Szogunem. Ve výsledkové listině bral šesté místo. Vyšel mu zejména maraton a parkur. Jiří Ziegler s Donnershallem skončil na desátém místě a s dalším koněm Haroldem dojel jedenáctý. V soutěži párů pony se sešli dva startující. Český zástupce Aleš Fiala dokončil na druhém místě. 
 

Výsledky najdete zde

Foto: Šárka Veinhauerová 





reklama 13B

NEPŘEHLÉDNĚTE