reklama 11A

V Tlumačově rozdány tituly mistrů ČR ve voltiži

Jedno z posledních letošních republikových mistrovství se konalo ve dnech 23. – 24. září v Tlumačově, kde se závodilo o tituly a medaile ve voltiži. Obsazeno bylo celkem šest kategorií. Kdo si odvezl nejcennější kov, se dočtete v článku…
24.09.2017 19:55  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12C

 

Celkem šest kategorií obsadili voltižéři při mistrovství České republiky, které se konalo v Tlumačově. V juniorské soutěži dvojic zvítězil tandem Králíková – Rejnková. V barvách TJJ Lucky Drásov vybojovaly s Landarem z 1. kola a finále celkovou známku 6,038. Druhé místo obsadila dvojice Matulíková – Holíková s Condorem z pořadatelského oddílu TJ voltiž Tlumačov a třetí příčku získala dvojice Pikalová – Sušická z JK PZOO Chomutov. Ty cvičily s koněm Clausewitz.
 
Kategorii juniorských skupin ovládli zástupci JK voltiž Abertovec (Patriot NF) s hodnocením 7,190. Stříbro si odváží jezdci z TJJ Lucky Drásov (Cairo) a třetí místo obsadili voltižéři z Orionu Praha (Frühling).
 
Juniorky z Drásova ovládly soutěž žen kategorie B. Vítězkou se stala Adéla Kotolová, která stejně jako druhá Claudia Kristina Rejnková cvičila na Landarovi. Třetí místo získala frenštátská Veronika Cábová s Aladinem.
 
V Áčkové kategorii juniorek nenašla přemožitelku Tereza Czyžová s Aladinem s vysokou známkou 7,673, druhé místo vybojovala Kateřina Reslerová s Landarem a třetí byla Vanesa Krištofová na Rubikonovi.
 
V seniorských soutěžích se závodilo jen v soutěži žen a skupin. V obou kategoriích však byl jen jeden startující. V soutěži žen to byla Weronika Zelinková, jež za svůj výkon s Aladinem dostala 7,128. Ve skupinách se představili voltižéři z TJ voltiž Tlumačov, kteří získali s Condorem známku 6,397.
 
Žádná z mužských kategorií v letošním šampionátu bohužel nebyla obsazena.
 
Výsledky najdete v záznamu závodů – viz. odkaz níže



reklama 13B

NEPŘEHLÉDNĚTE