reklama 11A

Tlumačov hostí mistrovství ČR 2017 ve voltiži

V kryté hale areálu Zemského hřebčince v Tlumačově se bude o víkendu bojovat o mistrovské tituly ve voltiži. Tedy v divácky atraktivní jezdecké disciplíně, v níž závodníci předvádějí za hudebního doprovodu gymnastickou akrobacii na cválajícím koni…
22.09.2017 14:21  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12A

 
Soutěžit se bude ve skupinách i jednotlivcích a to v seniorských i juniorských kategoriích. Diváci se mohou těšit i na voltižní skupinu, která v srpnu vybojovala na juniorském mistrovství světa v Rakousku páté místo.
 
 
Před rokem byl při domácím šampionátu v Čeladné nejúspěšnějším oddílem Jezdecký klub voltiž Albertovec, který se radoval z titulů ve třech disciplínách. „Pokusíme se obhájit svá vítězství z loňska, ale hlavní je, aby si to všichni ve zdraví užili, koně i závodníci. Těším se, že zhodnotíme to, na čem jsme celý rok pracovali, a zase nás to posune,“ říká Ladislav Menšík, předseda klubu z Albertovce, ale naděje na sportovní úspěch nechce odhadovat. „Je to přece jen souhra víc lidí a figuruje tam živé zvíře, takže je to pokaždé nevyzpytatelné,“ vysvětluje.
 
Šampionát odstartuje v sobotu v osm hodin slavnostním zahájením, v neděli se začíná od deseti hodin. 
 
Zdroj: Tisková informace ČJF
 



reklama 13D

NEPŘEHLÉDNĚTE