reklama 11C

Tlumačov hostí mistrovství ČR ve voltiži

V Tlumačově se ve dnech 22. – 24. září uskuteční mistrovství České republiky, a to v disciplíně voltiž. Soutěžící se představí jak v jednotlivcích, tak i skupinách. Vypsané kategorie jsou pro seniory, ženy i juniory a nechybí přátelské soutěže…
18.09.2017 12:42  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12C

Na startu mistrovských soutěží se představí nejvíce juniorů, konkrétně nejobsazenější soutěží je kategorie Junior A ženy. Účastníci se představí v dvoukolové soutěži a čekat na ně bude povinná i volná jízda. Na seznamu startujících můžeme najít početné ekipy z Frenštátu pod Radhoštěm i z Albertovce. Mezi přihlášenými figuruje také Tereza Czyžová, Kateřina Kocurová, Nela Stříbrná či Vanesa Krištofová.

Slušně obsazená je i juniorská soutěž skupin, kde je pár dní před zahájením mistrovství nahlášeno pět týmů. Jeden postaví TJ voltiž Tlumačov, dále pak JO TJ Orion Praha a TJJ Lucky Drásov, dvě skupiny pak budou reprezentovat JK voltiž Albertovec.

Během pátečního dne mají jezdci šanci si v hale zatrénovat, a to od 17:30 hodin. Ten den proběhne také veterinární prohlídka a technická porada vedoucích ekip. Závodit se bude od sobotního dne. Dopoledne přijdou na řadu povinné sestavy skupin juniorů i seniorů a dále pak jednotlivců v kategoriích děti, junioři a senioři. Soutěže proběhnou jak mistrovské, tak přátelské.

Během sobotního odpoledne se pak představí ve volných sestavách skupiny junior a senior, dále pak v povinné i volné sestavě skupiny kategorie D. O závěr sobotního dne se postará volná sestava jednotlivců juniorů a seniorů.

V neděli by měl začít závodní program v 10 hodin, a to povinnou a technickou sestavou jednotlivců kategorií junior a senior. Následovat bude volná sestava dvojic. V odpoledním bloku se pak představí skupiny juniorů a seniorů ve volné sestavě, dále pak jednotlivci mezi juniory a seniory taktéž ve volné sestavě. Od 17 hodin by mělo proběhnout slavnostní vyhlášení výsledků.

Startovní a výsledkové listiny budeme přidávat do záznamu závodů, na který se dostanete pomocí odkazu níže. 




reklama 13D

NEPŘEHLÉDNĚTE