reklama 11C

Simon Delestre vítězem Grand Prix v Paříži

ikonka

O závěr mezinárodních skokových závodů CSI5* se v Paříži během neděle 18. března postarala Grand Prix. Před domácím publikem si pro vítězství dojel Simon Delestre, skvělou formu si drží i Niels Bruynseels. Po vítězném Grand Slamu skončil nyní druhý…
18.03.2018 18:37  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12A

V rozeskakování startovali tři Francouzi, kteří se snažili na domácí půdě podat co nejlepší výsledek. Druhý nejlepší čas získal za svou jízdu Patrice Delaveau, nicméně jedna chyba ho s koněm Aquila HDC posunula až na konečné sedmé místo ve výsledkové listině. Jeden jezdec však byl rychlejší – a to jeho krajan Simon Delestre. Ten totiž absolvoval trasu rozeskakování v čase 34,54 vteřiny, což byl nejlepší čas rozeskakování. Díky tomu, že s koněm Hermes Ryan nechyboval, tak se mohl tento Francouz radovat z vítězství.

Jen před týdnem zvítězil belgický zástupce Niels Bruynseels v s´-Hertogenbosch ve vrcholné soutěži tamějších závodů, Grand Slamu. Nyní na toto vítězství navázal druhou příčkou v pařížské Grand Prix. V ní sedlal koně Gancia de Muze a na vítěze ztratil pouze 0,43 vteřiny. Právě tento kůň je jeden z těch, s nimiž bude Niels Bruynseels v letošním roce reprezentovat Prague Lions v rámci týmové soutěže Global Champions League.

Třetí nejlepší výkon nakonec v Paříži podal německý reprezentant Marcus Ehning, který na parkuru představil koně Cornado NRW. Jejich čas byl však o více než vteřinu horší než v případě vítězné francouzské dvojice.

Tato soutěž se jela na parkuru 160 centimetrů vysokém a bezchybní jezdci postupovali do rozeskakování. Ze 49 startujících se to tentokrát podařilo čtrnácti dvojicím, které se následně utkaly o vítězství. Šest přitom dokončilo obě části soutěže bezchybně.

 

Kompletní výsledky naleznete ZDE.  




reklama 13A

NEPŘEHLÉDNĚTE