reklama 11A

Scott Brash se již těší parkurové Prague PlayOffs

ikonka

Prvním kvalifikovaným účastníkem prosincové Longines Global Champions Super Grand Prix, která se uskuteční v rámci galashow světového parkuru Prague PlayOffs v O2 areně, je zlatý olympijský medailista z Londýna – britský reprezentant Scott Brash…
15.04.2018 19:00  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12B

Co pro něj znamená možnost startovat v soutěži dotované 1.250.000 eur a jak se těší do Prahy, na to jsme se ho zeptali v krátkém rozhovoru.

Jste prvním jezdcem, který se kvalifikoval do Prague Playoffs Super Grand Prix. Co to pro vás znamená?
V Praze se bude jednat o úplně novou soutěž a jsem si jistý, že Prague Playoffs Super Grand Prix bude neuvěřitelná. Jsem nadšený, že mohu být její součástí a opravdu se do Prahy těším. 

Co vás jako první napadne, když řeknu Praha nebo Česká republika? 
Nikdy předtím jsem tam nebyl, takže si nejsem jistý. Nevím, co očekávat, ale moc se těším. Vždy jsem o Praze slyšel skvělé věci, takže se opravdu těším, až tam na konci roku vyrazím. 

A co víte o Praze nebo České republice? 
Tak moc toho nevím, jen jsem slyšel, že Praha je skvělé město a viděl jsem fotky. Vypadá nádherně a jsem opravdu nadšený, že tam pojedu. 

Znáte nějaké české jezdce?
Ano, znám Annu, která jezdí v seriálu a velice se jí daří. Trénuje jí Jessica Kürten. Má opravdu skvělé výsledky. Včera ve velké túře zajela skvělý parkur a je skvělou jezdkyní. Je jednou z jezdeckých vycházejících hvězd. 

Jaký je váš názor na Global Champions Super Grand Prix a Super Cup při Playoffs? 
Myslím, že je to skvělý nový nápad, fantastický koncept, neuvěřitelná finanční dotace. Bude to vyvrcholení našeho sportu, vítězové 16 Grand Prix. Takže v Praze se bude jednat skutečně o vrchol parkurového skákání. 

Jak obtížné bude pro váš tým kvalifikovat se do Super Cupu v Praze? 
Je to extrémně obtížné. Konkurence je velice silná. Je tu mnoho špičkových týmů. Ale určitě se budeme snažit, co to půjde.
 




reklama 13A

NEPŘEHLÉDNĚTE