reklama 11C

Přes deset jezdců míří v listopadu na CSI Kreuth

ikonka

Početná česká ekipa se představí při mezinárodních skokových závodech CSI1*a CSI2* v německém Kreuthu, kde se začne závodit již ve středu 22. listopadu. Na seznamu startujících nechybí letošní mistryně ČR Anna Heldová či člen A kádru Ondřej Zvára…
20.11.2017 19:57  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12B

Do soutěží CSI2* je nahlášeno hned deset českých reprezentantů. Z těch nejzkušenějších zde nechybí Ondřej Zvára, kterého můžeme očekávat v sedle koní Cardiff Dwerse Hagen Z a Cenparo. Chybět nebude ani Jan Štětina s Benitem, Ecelanem DD či Verdim S. Zapomenout nelze ani na Natálii Roučkovou, Filipa Doležala, Michaelu Rodovou či Ondřeje Pospíšila. Startovat bude také stejně jako minulý týden v Damme Roman Ducháč.

Z mladších českých jezdců se pak představí letošní mistryně České republiky mezi juniory, Anna Heldová. Spolu s ní nastoupí z mladších jezdkyní na start také Linda Portychová a Natálie Kreislová.

Celkem sedm jezdců je pak České republiky nahlášeno do soutěží na úrovni jendé hvězdy. Vedle již zmíněných se jedná o Kristýnu Pajtlovou, Adélu Půlpánovou a Terezu Veselou.

Startovní a výsledkové listiny budou dostupné ZDE.




reklama 13B

NEPŘEHLÉDNĚTE