reklama 11D

České ekipě se dařilo ve Velké ceně na CSN Kreuth

Úspěšné starty na národních skokových závodech v německém Kreuthu mají za sebou čeští jezdci. V neděli 26. února se prosadili i v nejtěžší soutěži závodů, samotné Grand Prix. Do elitní pětky se probojoval nejen Kamil Papoušek, ale i Ondřej Pospíšil…
27.02.2017 09:44  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12D

Nedělní Velká cena se jela s rozeskakováním, do něhož se kvalifikovalo sedm dvojic. Mezi nimi byly i dvě české. Pro konečné čtvrté místo si nakonec bezchybným výkonem i v rozeskakováním dojel Kamil Papoušek a  Flying 14. Jen o příčku níže skončil taktéž bezchybný v obou částech soutěže Ondřej Pospíšil s koněm Zandiro.

Během nedělního programu se těmto jezdcům dařilo i v soutěži pro mladé koně. Kamil Papoušek dokončil se sedmiletým Cartanem K na šesté pozici. Ondřej Pospíšil získal s o rok starším koněm Einfach sedmou příčku, přičemž oba čeští reprezentanti zajeli bez shození. Během nedělního dopoledne si pak v soutěži M* dojel pro první příčku Jiří Papoušek a Canlando. S koněm Stakata pak skončil v téže soutěži čtvrtý.

V sobotu se dařilo Petře Chroustové, když v soutěži M** skončila s koněm Excel 7 na třetí pozici. Jen o příčku níže se umístila Michaela Rodová a Conthaquick, a to v soutěži M*. Na vítězství ten den dosáhla Tereza Jakubcová a Zarah 49, a to v soutěži hodnocené na čas.

Kompletní výsledky naleznete ZDE




reklama 13C

NEPŘEHLÉDNĚTE