reklama 11C

Aleš Opatrný v rozeskakování Grand Prix v Kreuthu

V neděli 27. listopadu končí čtyřdenní mezinárodní skokové závody v Kreuthu, kterých se úspěšně účastnila početná česká ekipa. Vrcholem mítinku byla nedělní soutěž Grand Prix, v níž Aleš Opatrný dojel po rozeskakování na jedenácté příčce.
27.11.2016 17:05  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12C

Ilustrační foto: archiv Jezdci.cz

Celkem pět soutěží nabízí rozpis pro poslední den mezinárodních parkurových závodů CSI v Kreuthu. V ranní amatérské túře do 115 cm se dvěma českým dvojicím podařilo zajet čistou jízdu. Tereza Jakubcová v sedle Acobaty T dokončila na třetí příčce a osmé místo obsadila Adéla Chrdlová s Woodfield Winnetoe.
 
Ve finále střední rundy, která se jela na překážkách do 140 cm s rozeskakováním. Mezi bezchybné dvojice se probojovaly dvě české. Lépe si vedl Zdeněk Žíla s Dominkou B, který ani v rozeskakování nezaváhal a dojel pátý. Desátá pak skončila Alena Gasperl s koněm Chaplin. 
 
Velká cena byla postavená jako parkur do 145 cm. Z našich reprezentantů se se základním kurzem popasoval bez shození jen Aleš Opatrný s Balguerem. V rozeskakování pak jednou chyboval, což stačilo na celkové jedenácté místo
 
Vítězem Velké ceny se stal domácí jezdec Marcel Marschall s valachem Cassiem van de Smis, který dokončil rozeskakování s nulou v čase 32,20 sekund. O pouhých devět setin pomalejší byla japonská dvojice Yuko Itakura a Jackson Hole. Třetí místo patřilo Basile Betendorf (LUX) na Number One 32.
 

Výsledky z CSI Kreuth si můžete prohlédnout TADY




reklama 13A

NEPŘEHLÉDNĚTE