reklama 11C

Nesvačil maraton CAIO 2018 ve Windsoru nedokončil

ikonka

Smůla potkala Jiřího Nesvačila juniora v sobotním maratonu prestižních závodů CAIO4* v anglickém Windsoru. Po drezuře byl v konkurenci 30 vozatajů z 12 zemí patnáctý a maraton zahájil skvěle. Jenže po pár překážkách musel svoji účast ukončit…
12.05.2018 20:18  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12B
 
Náročný maraton postavený holandským stavitelem Johanem Jacobsem pro Jiřího Nesvačila juniora začal výborně. V první překážce byl čtvrtý, v druhé pátý. Ze třetí ovšem jeho výsledek již hodnocen nebyl, neboť se u jednoho z koní objevila krev z nozder. Okamžitě tak pro něj sportovní zápolení skončilo.
 
Dle informací z české ekipy je uvedený kůň v pořádku. Přesto po návratu do České republiky absolvuje vyšetření na veterinární klinice v Heřmanově Městci. 
 
V neděli 13. května i tak budeme moci našemu reprezentantovi držet palce, neboť pro vozatajský parkur zapřáhne do čtyřky náhradního koně. Všichni čeští fanoušci spřežení tak doufají, že alespoň v této závěrečné zkoušce, v níž patří Jiří Nesvačil junior mezi absolutní světovou špičku, dosáhne na dílčí úspěch.
 
Výsledky Royal Windsor Horse Show najdete POD TÍMTO ODKAZEM
 
Ilustrační foto Gabriela Pilařová



reklama 13D

NEPŘEHLÉDNĚTE