reklama 11B

Grand Prix Kür při CDI Brno ovládla Terhi Stegars

Finská jezdkyně Terhi Stegars vyhrála v neděli 19. června v sedle koně Axis TSF drezurní úlohu Grand Prix Freestyle při Světovém poháru v Brně. Nedělními úlohami vyvrcholily všechny vypsané túry letošního ročníku CDI. Podrobnosti čtěte v článku.
19.06.2016 21:38  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12B

FOTO V GALERII JOSEF MALINOVSKÝ

 

Ve dnech 17. – 19. června proběhly v Brně Panské líše mezinárodní závody kategorie CDI. Vypsané byly celkem čtyři túry, z nichž ta nejatraktivnější CDI-W je započítávaná do seriálu Světového poháru FEI. Všechny rundy vyvrcholily v neděli volnými úlohami.
 
CDIP pro jezdce na pony ovládla dvojice Panka Nagy a Molenhorn´s Rico z Maďarska, která za svůj výkon v Pony Freestyle dostala 70,708 %.
 
Také v juniorské túře se v küru dařilo nejlépe maďarské jezdkyni Berill Szoke Toth s koněm Donnington Park. Ta předvedla výkon oceněný známkou 76.625 %. Výborně si vedla česká jezdkyně Alexandra Hanáčková na Well Done, která dokončila s 69,708 % na čtvrtém místě.
 
V rámci CDI3* se jela volná úloha IM-1. Vítězkou se stala Rakušanka Ulrike Prunthaller na Bartlgut´s Quebec. Čech Fabrizio Sigismondi na Diamond Davidoff jako nejlepší z našich jezdců dojel pátý.
 
Největší pozornost se upínala ke Grand Prix Freestyle, která se počítá do Světového poháru FEI. Z třinácti startujících získala nejvyšší hodnocení 75,375 % Finka Terhi Stegars na koni Axis TSF. Druhý dojel Maďar Robert Ács na Rasputinovi a třetí dokončila ruská dvojice Elena Sidneva s Romeo Star. Fabrizio Sigismondi s Trevisem se umístil na 12. místě
 
Výsledky z CDI Brno najdete v záznamu závodů – viz. odkaz níže



reklama 13B

NEPŘEHLÉDNĚTE