reklama 11C

Do startu drezurního CDI-W v Brně zbývají hodiny

V pátek 17. června odstartuje v Brně na Panské líše letošní mezinárodní drezurní mítink CDI. Jedna z jeho kategorií, CDI-W, je zapsaná do seriálu Světového poháru Mezinárodní jezdecké federace FEI. Na jakou skladbu soutěží a jezdce se můžeme těšit?
16.06.2016 08:26  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12C

V CDI-W nastoupí jediná česká dvojice: Fabrizio Sigismondi a Trevis Jospo. Ilustrační foto: Lukáš Klingora

Mezinárodní drezurní závody v Brně patří k mítinkům s nejdelší tradicí v České republice. Letos se koná od 17. do 19. června. Vypsané jsou čtyři kategorie. Zahajuje se v 9.00 hodin soutěží v rámci CDIP, přesněji týmovou pony úlohou.  Následuje juniorská soutěž družstev při CDIJ. V kategorii CDI3* se v pátek pojede SG a následovat bude Grand Prix taktéž pod CDI3*.
 
Druhý den opět ráno odstartují jezdci na pony, následováni juniory. Obě věkové skupiny čeká individuální úloha FEI. Sobotní CDI3* přinese Intermediate 1 a později i Grand Prix Special a dočkají se také účastníci Světového poháru, kteří absolvují soutěž Grand Prix.
 
Neděle nabídne pro diváky to nejatraktivnější. Všechny úlohy se pojedou jako volné, a vyvrcholí jimi každá z daných túr a to v pořadí pony freestyle, juniorský freestyle, IM-1 freestyle a konečně hlavní bod nedělního programu volná Grand Prix počítaná do Světového poháru.
 
Prvenství v Grand Prix Kür se bude snažit obhájit Francouz Alexandre Ayache, který letos bude startovat s Axelem. Českou republiku bude reprezentovat Fabrizio Sigismondi s Trevisem. Silní budou tradičně jezdci z Ruska a Ukrajiny, Elena Sidneva, Svetlana Kiseliova a Maksim Kovshov, zahrozit může Polka Zaneta Skowronska
 
Webové stránky pořadatele můžete navštívit ZDE
 
Startky a výsledky budeme doplňovat v záznamu závodů – viz. odkaz níže



reklama 13A

NEPŘEHLÉDNĚTE