reklama 11B

Epaillard ovládl skokový Světový pohár v Londýně

ikonka

Další kolo skokového Světového poháru 2017/2018 se uskutečnilo v neděli 17. prosince v Londýně. Mezi bezmála čtyřiceti dvojicemi si pro vítězství a zároveň největší bodový příděl dojel francouzský jezdec Julien Epaillard v sedle Toupie de la Roque…
17.12.2017 18:31  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12A

Na ilustračním snímku Kevin Staut. Foto: Christophe Bricot

Nedělní program skokového mítinku CSI5*-W v londýnské Olympii vyvrcholil soutěží v rámci Světového poháru 2017/2018.

Parkur s výškou překážek 160 cm absolvovalo v základním kole celkem šestatřicet dvojic. V nejrychlejším čase 64,53 vteřin projel cílovou páskou úvodní částí soutěže Francouz Kevin Staut, kterému však v sedle Silver Deux de Virton H D C zabránila v postupu do rozeskakování jediná chyba.

Bezchybným výsledkem se do rozeskakování probojovala čtveřice jezdců. Všem jezdcům se podařilo zopakovat nulu i během náročného rozeskakování o konečných umístěních tak rozhodl čas.

Ten měla nejlepší až poslední startující dvojice. Francouz Julien Epaillard ukázal spolu s koněm Toupe de la Roque, že umí pospíchat a projel cílem v čase 36,91 sekundy. Domácímu publiku pak jistě udělala radost konečným výsledkem britská dvojice Scott Brash v sedle Ursuly XII, která obsadila s časem 37,34 vteřiny místo druhé. Elitní trojici uzavřela australská reprezentantka Edwina Tops-Alexander v sedle koně Inca Boy Van T Vianof. Necelé tři desetiny vteřiny ztrácel na třetí příčku poslední účastník rozeskakování Švéd Peder Fredricson, který zde sedlal H&M Christian K.

Kompletní výsledkové listiny naleznete POD TÍMTO ODKAZEM




reklama 13A

NEPŘEHLÉDNĚTE