reklama 11A

Parkurový SP se přesouvá do londýnské Olympie

ikonka

Osmé parkurové závody započítávané do Světového poháru 2017/2018 v rámci Západoevropské ligy FEI se odehrají v Londýně. Nejlepší jezdce světa přivítá ve čtvrtek 14. prosince hala Olympia při jednom z tradičních evropských zimních mítinků.
11.12.2017 15:30  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12D
Loni se Světový pohár v Lodnýně stal domácí záležitostí. Vyhrál Scott Brash (na snímku), druhý byl Ben Maher. Foto: FEI / Richard Juilliart
 
Světový pohár v parkurovém skákání v rámci Západoevropské ligy FEI je v plném proudu. Již osmé kolo se odehraje v polovině prosince během jednoho z nejvýznamnějších jezdeckých mítinků zimní sezony v Olympii v Londýně.
 
V jednom termínu a na jednom místě se představí nejlepší parkuroví a drezurní jezdci světa, chybět nebudou ani vozatajové. Skokové soutěže startují ve čtvrtek 14. prosince.
 
Na soupisce účastníků je bezmála padesát špičkových jezdců z patnácti zemí. Lídrem bodování je momentálně Steve Guerdat (SUI), který si londýnské kolo nenechá ujít. Síly s ním změří německý trojice Christian Ahlmann, Daniel Deusser a Marcus Ehning, Francouzi Simon Delestre a Kevin Staut, italští reprezentanti Alberto Zorzi, Lorenzo de Luca a Emanuele Gaudiano či Irové Cian O´Connor a Bertram Allen.
Početné zastoupení budou mít domácí sportovci. Pod britskou vlajkou nastoupí mimo jiné Scott Brash, Ben Maher a tři příslušníci rodinného klanu Whitakerů – John, Michael a William.
 
Dále se představí mistr Evropy Peder Fredricson (SWE), šampion GCT 2017 Harrie Smolders (NED) i jeho krajan Maikel van der Vleuten.
Soutěž Longines FEI World Cup je na programu v neděli 17. prosince, Grand Prix se skáče v Londýně tradičně až v pondělí, letos to tedy vychází na 18. prosince. 
 

Výsledky můžete sledovat v tomto odkazu




reklama 13A

NEPŘEHLÉDNĚTE
function closepop(){ $("body").removeClass("hidescrollbar"); $("#popreklamagal").hide(); $("#popreklama").hide(); }