reklama 11A

Čtvrteční Santa Stakes v Londýně pro Španěly

ikonka

Během čtvrtečního dne 14. prosince se v londýnské Olympii skákalo v rámci soutěže nazvané Santa Stakes, která se jela při CSI5* a byla nejvyšší skokovou zkouškou tohoto dne. První příčky patřily Španělům, nejlépe se představil Eduardo Alvarez Aznar…
14.12.2017 16:33  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12A

Čtvrteční soutěž Santa Stakes se jela na parkuru 155 centimetrů vysokém a bezchybní jezdci ze základního kola postoupili do rozeskakování. To se týkalo celkem deseti jezdců.  Edwina Tops-Alexander se o rozeskakování připravila pomalou jízdou, za kterou byla penalizována jedním trestným bodem.

Mezi desítkou jezdců měli domácí celkem dva zástupce, přičemž lépe se dařilo Michaelu Whitakerovi. S koněm Jb´s Hot Stuff dokončil i napodruhé bezchybně a dosažený čas 34,31 vteřin mu stačil na konečné třetí místo. Lepší výkony předvedly jen dvě španělské dvojice. Jako jediný se pod 34 vteřin dostal Eduardo Alvarez Aznar, který v Londýně sedlal koně Fidux, a zaslouženě se mohl radovat z vítězství. Na svého krajana Manuela Fernandeze Sara získal náskok 0,16 vteřiny. Ten se v soutěži představil s koněm Cannavaro.

Do elitní pětice se také vešel na konečném čtvrtém místě Ital Albert Zorzi, který prezentoval svého koně Ego van Orti a ztratil na třetí pozici pouze 0,14 vteřiny. Větší časový rozestup pak bylo možné vidět mezi čtvrtou a pátou pozicí. Elitní pětici doplnil Francouz Olivier Robert a Tempo de Paban, a to s časem 37,10 vteřiny.

Během čtvrtečního podvečera se v londýnské Olympii bude skákat ještě v soutěži 150 centimetrů vysoké.

Startovní a výsledkové listiny naleznete ZDE




reklama 13D

NEPŘEHLÉDNĚTE