reklama 11D

Český tým skončil při ME Ch Fontainebleau šestý

ikonka

Ve středu 11. července si české družstvo v kategorii dětí dojelo při ME Fontainebleau pro konečnou šestou příčku. Svou první soutěž absolvovali v rámci středečního programu čeští skokoví reprezentanti v kategorii juniorů a mladí jezdci v drezuře…
11.07.2018 20:15  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12B

Rovná dvacítka družstev soutěžila při evropském šampionátu v kategorii dětí. V barvách České republiky se zde na start postavila Anna Helebrantová, Mariana Michličková, Valentýna Kuková a Petra Pařenicová. Naše družstvo dokončilo závěrečnou středeční zkoušku s osmi trestnými body a po sečtení výsledků z předchozích dní tak počítalo celkem 21 trestných bodů. Tento výsledek stačil na konečnou skvělou šestou příčku!

V rámci hodnocení jednotlivců v kategorii dětí se nejvíce dařilo Marianě Michličkové, která po třech kolech obsadila dělenou 18. příčku s celkovým počtem osmi trestných bodů. O jediný bod více počítá Anna Helebrantová, která stojí na děleném 28. místě. Tři chyby v průběhu tři kol počítaly shodně Valentýna Kuková a Petra Pařenicová, které tak stojí na dělené 32. příčce. S 26 trestnými body dokončil Štěpán Filip, což stačí na dělenou 66. příčku z celkového počtu devětadevadesáti startujících.

Svou úvodní soutěž mají za sebou skokoví junioři. Z Čechů se nejvíce vydařil středeční parkur Sofii Najmanové v sedle Casanovy S, která počítá penalizaci 7,33 bodů. Sára Vingrálková zahájila svou účast spolu s Oscarem des Fontaines výsledkem 7,76 trestných bodů. Rovných 10 trestných bodů počítá Michaela Rodový v sedle Caratana K a o více jak dva trestné body víc pak zaznamenal František Stružinský spolu s koněm Bob Saint Clar.

Do evropského šampionátu v drezuře ve středu vstoupily v českých barvách dvě české jezdkyně. Více se dařilo Anežce Zajícové, která byla za svou úlohu spolu s koněm Stasia EG ohodnocena na 68.352 %. S výsledkem 64.176 % zahájila Alexandra Hanáčková v sedle Well Done.

Kompletní výsledkové listiny najdete POD TÍMTO ODKAZEM




reklama 13D

NEPŘEHLÉDNĚTE