reklama 11A

České starty při čtvrtečním CSI Arezzo

ikonka

České ekipě se během čtvrtečního dne 29. března v italském Arezzu při Toscana Tour dařilo. První dělené místo si na konto připsala během tohoto dne Zuzana Zelinková, a to hned dvakrát. Jednalo se o soutěž pro pětileté i sedmileté koně při CSIYH…
29.03.2018 18:50  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12A

V rámci CSIYH pro koně ve věku pěti let sedlala česká jezdkyně Zuzana Zelinková úspěšně klisnu Indiru H. Bezchybný výkon vynesl této české dvojici dělené první místo. Totéž se české jezdkyni podařilo v soutěži pro sedmileté koně. S koněm Calira T dokončila bezchybně parkur 135/140 centimetrů vysoký a dojela si tak podruhé pro dělené první místo.

Na šestileté koně ten den čekala soutěž na čas. Zuzana Zelinková a Ekatharina dokončily soutěž bezchybně, pouze s jedním trestným bodem za čas. Tento výsledek stačil na dekorovanou příčku, když dvojice skončila konkrétně dvanáctá.

V soutěži Gold na parkuru 145 centimetrů vysokém se představila Zuzana Zelinková v sedle Caleriho II. Ve dvoufázovém skákání se dostala česká dvojice pouze do fáze první, z které si odnesla 4 trestné body. Bezchybný výkon však podala tato česká zástupkyně s Kleiner Lordem 16. Bezchybná jízda v soutěži 140 vysoké jim stačila na umístění v elitní dvacítce.

Dva dobré výkony si během dne připsal na své konto i Filip Doležal. V soutěži pro sedmileté koně obdržel s Coup de Coeur Gp Madame Z jeden trestný bod za čas a dokončil jedenáctý. Bezchybnou, nicméně pomalejší, jízdu pak ukázal i s koněm Exclusive Demeter. Jednalo se o soutěž Silver s výškou překážek 130 centimetrů.

 

Kompletní výsledky nalezneze ZDE.




reklama 13D

NEPŘEHLÉDNĚTE