reklama 11B

Bezchybná Zelinková v GP při CSI Arezzo

ikonka

Česká jezdkyně Zuzana Zelinková má za sebou vydařený start v rámci nedělní Grand Prix v italském Arezzu, kde dne 18. března vrcholil první závodní týden skokové Toscana Tour. Zuzana Zelinková s koněm Caleri II dokončila totiž bezchybně …
18.03.2018 14:51  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12D

V rámci nedělní Grand Prix čekal na jezdce parkur 150 centimetrů vysoký. Celkem deseti jezdcům se podařilo překonat základní kolo bezchybně a postoupili do rozeskakování. To byl i případ české reprezentantky Zuzany Zelinková s koněm Caleri II.

Celkem šest jezdců zopakovalo i napodruhé jízdu bez trestných bodů, a ti si rozdělili příčky nejvyšší. Česká dvojice si nakonec připsala 4 trestné body za jedno shození. Společně s časem 46,91 vteřiny stačil výkon na konečnou devátou příčku ve výsledkové listině.

Vítězem se stal domácí Bruno Chimirri a Tower Mouche, když o pouhou desetinu vteřiny předvedl rychlejší jízdu než nakonec druhý Martin Fuks a Chica B Z. Vítězný čas činil 38,84 vteřiny.

Česká jezdkyně Zuzana Zelinková přidala během dne ještě bezchybnou jízdu s Larimou a získala na parkuru Silver Tour s výškou překážek 140 centimetrů konečnou patnáctou příčku. Filip Doležal absolvoval soutěž s koněm Exclusive Demeter a taktéž dokončil bez trestných bodů. Pomalejší čas však na nejlepší dvacítku nestačil.  

Pro krásné třetí místo si dojela Tereza Svobodová v rámci juniorské túry, která se ten den jela na parkuru 130 centimetrů vysokém. V dvoufázovém skákání sedlala česká účastnice koně Cartagena W a dokončila obě fáze bez trestných bodů.

Z dalších českých jezdců se představily v neděli i Kateřina Tomanová či Sandra Tomaidesová.  Do elitní patnáctky se dostala ještě Kateřina Tomanová, a to v soutěži Bronze Tour. S koněm Chacco Gold skončila po bezchybném výkonu čtrnáctá.

 

Kompletní výsledky naleznete ZDE.




reklama 13B

NEPŘEHLÉDNĚTE