reklama 11B

Toscana Tour 2018 v Arezzu pokračuje

ikonka

Již od úterý 27. března pokračují mezinárodní skokové závody v italském Arezzu. Zahajovat budou soutěže pro mladé koně, další dny se pak bude skákat při CSI3*. V Itálii budeme mít také české zastoupení, a to včetně Zuzany Zelinkové či Ondřeje Zváry…
26.03.2018 15:17  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12D

Úvodní dny budeme moci v soutěží pro mladé koně vidět tři české reprezentanty. Nejvíce koní má do parkurů CSIYH1* nahlášených Zuzana Zelinková. Jedná se o pětiletou klisnu Indira H, dále šestileté koně Cayento Z a Ekatharina a také sedmiletého hřebce Lint. Dále bude sedlat Ondřej Zvára Amara Z. Nikola Beieliková se představí s dvojicí koní, a to G-Star SL a Lawente Z.

Tito tři čeští zástupci nastoupí také do soutěží při CSI3*. Zuzana Zelinková je nahlášena pro tento závodní den s koňmi Evita R a Kleiner Lord. Trojici svěřenců pak představí Ondřej Zvára, a to včetně svého úspěšného hřebce Cento Lana.

S nejvíce koňmi bude závodit při CSI3* z české ekipy Nikola Bieliková. Nechybí ani Carthinjo, dále se jedná o valachy Caitoki II, Casillase a klisnu Veporu.

 

Na stránky pořadatele se dostanete ZDE.




reklama 13A

NEPŘEHLÉDNĚTE