reklama 11C

Čtvrté místo Zelinkové při sobotní Toscana Tour

ikonka

Na italských mezinárodních závodech Toscana Tour v Arezzu startuje početná ekipa českých jezdců. Pro skvělou čtvrtou příčku si v sobotu 17. března dojela Zuzana Zelinková, která v soutěži s výškou překážek 140 cm sedlala Kleiner Lorda…
17.03.2018 18:09  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12B

Zuzana Zelinková nastoupila do sobotní soutěže s výškou překážek 140 cm v sedle Kleiner Lorda. Česká dvojice obsadila ve startovním poli šestadvaceti koní skvělou čtvrtou příčku. S jednou chybou pak stejná jezdkyně protnula cílovou pásku dalšího parkuru vysokého 140 cm v sedle Evity R.

Českým jezdcům se dařilo i v dalších soutěžích. Stříbrná příčka v juniorské soutěži s výškou překážek 120 cm patřila Tereze Svobodové v sedle Charlotte de La Votte Z. Jezdkyně se neztratila ani v další juniorské soutěži, kde na parkuru vysokém 130 cm uzavřela elitní pětku v sedle Cartageny W. Spolu s Britaniou se pak česká reprezentantka postavila na konečnou patnáctou příčku parkuru s výškou překážek 130 cm.

Bezchybné výsledky zaznamenala Nikola Bieliková spolu s Caitoki II, když odstartovala v soutěži s výškou překážek 135 cm, ale i v sedle koní Sheela a Lawente Z, na parkuru vysokém 115 cm.

Tři čisté výkony pro českou vlajku zajistili v soutěži s překážkami na 125 cm Kateřina Tomanová a Chacco Gold a Sandra Tomaidesová v sedle Capruse i Concaby.

Kompletní výsledkové listiny najdete POD TÍMTO ODKAZEM




reklama 13A

NEPŘEHLÉDNĚTE