reklama 11D

Česká ekipa závodila v březnové Strzegomi

Početná ekipa českých jezdců se vydala na národní závody do polské Strzegomi, kde závodili ve dnech 25. – 26. března. Vedle vítězství Adély Svobodové se jezdcům dařilo i v těžších soutěžích, nechyběli ani v nejtěžší CNC1*...
27.03.2017 12:23  |  Rubrika: Sport  |  FANCLUB  |  APLIKACE
reklama 12D

O úspěchu Adély Svobodové, která dosáhla na vítězství v soutěži „LL“, jsme již informovali. Na toto vítězství na úvod dne však navázaly úspěchy dalších českých reprezentantů. V rámci polské soutěže „L“ si pro čtvrté místo dojel Miloslav Příhoda a Magic, kteří si připsali pouze 48 trestných bodů. Jednalo se o výsledek z drezury, neboť parkur i kros zvládli bez trestných bodů. Do elitní desítky se dostali ještě Gabriela Slavíková a Roven (55 trestných bodů), Miroslav Trunda a Trnka-Ruf (55,6 trestných bodů) a Miloslav Příhoda se svým druhým koněm Hennessy (61,6 trestných bodů).

I v soutěži „P“ podal nejlepší český výkon Miloslav Příhoda, když skončil s Ferreolus Interkonix na třetí pozici. Nebýt chyby na parkuru, dvojice by zvítězila. Na konto si připsali celkem 47 trestných bodů. Do elitní desítky se dostal také Miroslav Trunda a Shutterflyke (52,9 trestných bodů).

V nejtěžší úrovni CNC1* si pro nejlepší české umístění dojel Petr Vančura, který s koněm Aston Martin obsadil osmé místo. Na kontě měli 55 trestných bodů. Ty si dvojice připsala pouze v drezuře a zbytkem soutěže již prošla bez jediného zaváhání.

Kompletní výsledky naleznete ZDE.  




reklama 13D

NEPŘEHLÉDNĚTE