reklama 11A

Čeští všestranní jezdci zakončili CIC ve Strzegomi

V neděli 7. srpna vyvrcholily v polské Strzegomi mezinárodní závody ve všestrannosti kategorie CIC. Zatímco v úrovni 1* se rozhodlo již o den dříve,kdy vyhrála česká jezdkyně Eliška Orctová, v úrovních 2 a 3* se závodilo až do posledního dne mítinku.
07.08.2016 18:30  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12D

Ilustrační foto: archiv Jezdci.cz

Již jsme vás informovali o skvělém úspěchu Elišky Orctové, která s koněm Konie vyhrála ve Strzegomi soutěž kategorie CIC1*, která byla zakončena v sobotu 6. srpna. O den později se rozhodovalo o pořadí soutěží CIC2* a CIC3*, ve kterých také měla Česká republika své zastoupení.

Soutěž CIC2* dokončil Robert Pokorný s Graf Reinette na 28. místě, o jedno místo za ním skončil Jiří Maxera s Desire. V kategorii CIC3* závodili Martin Maivald a Eliška Opravilová. Martin Maivald s Gombou dojel pětatřicátý, Eliška Opravilová s Lasingem o dvě příčky za ním.

Vítězkou nejtěžší soutěže mítinku se stala Němka Anna-Maria Rieke, která sedlala Petite Dame. Také druhé místo putuje do Německa zásluhou Loenie Kuhlmann a Cascory, třetí příčku obsadila švédská dvojice Jähde Louise Svensson a Waikiki 207.


Výsledky z CIC Strzegom jsou pod tímto odkazem
 




reklama 13A

NEPŘEHLÉDNĚTE