reklama 11C

České dvojice zahájily podzimní CIC Strzegom

Během soboty 17. září se představili čeští reprezentanti v rámci drezurních zkoušek a terénních jízd na podzimních mezinárodních závodech v polské Strzegomi. Čeští jezdci přitom několikrát promluvili do dění na předních místech…
17.09.2016 20:42  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12A

Robert Pokorný a Floor si drží po dvou disciplínách v soutěži CIC1*-YH pro mladé koně šesté místo, a to s 49,4 body na kontě. V terénní jízdě obdrželi 1,6 trestných bodů za překročený čas. O jedno místo níže je zatím Miroslav Trunda a For Fun Again, a to s 51,9 body. Tato dvojice dokončila také drezuru pod 50 trestných bodů, 2,8 jim přibylo za terénní jízdu.

otevřené soutěži CIC1* si nejlepší umístění drží Lukáš Létal a Fedor, kterým patří po drezuře a terénní jízdě pěkné třetí místo. Na konto si zapsali 50,5 trestných bodů, a to pouzedrezuře. Díky bezchybné jízděkrosu, který dokončiličase, se posunuli výše.

Českého jezdce máme v elitní pětce i v soutěži CIC2*, a to opět Roberta Pokorného, tentokrát s koněm Graf Reinette (56,0 trestných bodů). Tento český reprezentant je ještě sedmý s Boline (65,8 trestných bodů).

Součástí závodů jsou i národní nižší soutěže, kde se taktéž daří českým dvojicím.

Na stránky pořadatele se dostanete ZDE




reklama 13B

NEPŘEHLÉDNĚTE