reklama 11C

Hatla ve vedení CIC při Letní Strzegomi

V pátek 5. srpna se v polské Strzegomi uskutečnily drezurní zkoušky mezinárodních soutěží CIC1* a CIC3*, v dalších kategoriích se pak skákalo. Největším úspěchem je zatím první místo Jaroslava Hatly s koněm Ballymurphy Mark právě v CIC1*…
05.08.2016 20:57  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12B

Jaroslav Hatla a Ballymurphy Mark předvedli nejlépe hodnocenou drezururámci soutěže CIC1*, když obdrželi 41,6 trestných bodů. Výsledky na předních místech však byly těsné a česká dvojice si nenese do dalších dnů příliš velký náskok. Po dobrém vystoupení je ještě na páté pozici Eliška Orctová a Konie, a to s výsledkem 44,2 trestných bodů.

 V nejtěžší úloze CIC3* odstartovaly dvě české dvojice. O něco lepší výkon podal Martin Maivald a Gomba, kteří mají na kontě 58,85 trestných bodů. To je stejně jako Elišku Opravilovou řadí do druhé poloviny výsledkové listiny po první disciplíně.

Ve zbylých soutěžích, kde jezdci soutěžilidrezuře již ve čtvrtek, se uskutečnila již skoková zkouška a na účastníky tak bude čekat již jen kros. Na parkuru jezdci na předních místech povětšinou nechybovali, a takzásadnějším posunům na předních místech nedošlo.

Výsledky všech proběhnutých soutěží naleznete ZDE, nebo na stránkách pořadatele TADY




reklama 13A

NEPŘEHLÉDNĚTE