reklama 11B

Češi bojovali při říjnovém CNC i CIC ve Strzegomi

Početná česká ekipa se vydala do polské Strzegomi, kde se ve dnech 13. – 16. října konaly národní a mezinárodní závody ve všestrannosti CIC a CNC. Závodilo se až po úroveň tří hvězd, Čechům se však především dařilo v nižších soutěžích…
16.10.2016 20:09  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12C

Pro nejlepší český výkon si na závodech dojel Jaroslav Hatla, který dokázal na úrovni CNC1* zvítězit. Sedlal koně Tomon a tuto soutěž dokončilcelkovým počtem 52,1 trestných bodů. Dvojice si díky velmi dobré drezuře mohla dovolit i chybu na parkuru a lehce překročit čas v terénní jízdě.

téže soutěži se do elitní desítky vešla ještě jedna česká dvojice. Pro osmé místo si dojel Petr Myškakoněm Obora´s Shut It Out s výsledkem 72,6 trestných bodů.

Během závodů se podařilo ještě zvítězit Dianě Lochmanové, a to s koněm Lotrando. Jednalo se o národní soutěž na úrovni polského L, která byla přístupna pouze pro jezdce do 18 let. Jezdkyně zvítězila se ziskem 62,3 trestných bodů. Ve více obsazené otevřené soutěži „L“ se na devátou příčku dostala Veronika Strnadová a Rock´s Little Honey.

Na kompletní výsledky se můžete podívat ZDE. V mezinárodních soutěžích se však nikdočeských reprezentantů do desáté příčky neumístil




reklama 13A

NEPŘEHLÉDNĚTE