reklama 11B

Češi nechybí při úvodu italské Toscana Tour 2018

ikonka

V italském Arezzu začíná od úterý 13. března tradiční italská série skokových mezinárodních závodů nazvaná Toscana Tour 2018. V rámci prvního týdne budeme mít na startu také české reprezentanty, na které čekají soutěže CSIYH1* a CSI1* a CSI3*…
13.03.2018 12:10  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12C

Skokové závody Toscana Tour 2018 trvají letos čtyři týdny, a to právě od 13. března až do 8. dubna. V rámci této čtyřtýdenní túry se pojede hned 20 soutěží, které se počítají do Longines žebříčku. Jezdci se mohou jednotlivé týdny těšit na soutěže CSIYH1*, CSI1*, CSI2*, CSI3* a ke konci túry se bude skákat i při CSI4*.

Letošní Toscana Tour zahajuje úterními soutěže pro mladé koně při CSIYH1*, které jsou vypsané pro koně ve věku pěti až sedmi let. Na startu se představuje s mladými koňmi tento úvodní týden Filip Doležal, Nikola Bieliková a Zuzana Zelinková. Tato česká jezdkyně si vzala do Itálie mnoho svých koní. V soutěžích při CSIYH1* nastoupí v úterý na start se svěřenci Harco-N, Ekatharina a Calira T.

Filip Doležal bude v těchto soutěžích sedlat duo koní Sam I Am a Coup de Coeur Gp Madame Z. Třetí česká účastnice se postaví na start sedmiletého ročníku s G-Star SL.

Od čtvrtečního dne se pojedou i soutěže při CSI3* a od pátku se k nim přidají ještě další skokové zkoušky pro jezdce, kteří se nahlásili do soutěží při CSI1*. I tam se budeme moci těšit na další české starty.

Italská Toscana Tour v Arezzu bývá mezi českými reprezentanty oblíbená a pravidelně se jí účastní. České výkony pro vás budeme jako obvykle pravidelně sledovat.

 

Startovní a výsledkové listiny naleznete ZDE. Stránky pořadatele jsou TADY.




reklama 13A

NEPŘEHLÉDNĚTE