reklama 11B

Češky uzavřely úspěšně účinkování na Toscana Tour

Ryze dámská ekipa zastupovala ve dnech 21. – 26. března český parkurový sport při mezinárodních parkurových závodech v Arezzu, které jsou součástí Toscana Tour. Program uzavřela neděle, a Češkám se při posledních startech dařilo.
28.03.2017 10:12  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12B

Zuzana Zelinková a Caleri-II na ilustračním snímku z archivu Jezdci.cz

O výkonech českých jezdkyň v prvních čtyřech dnech závodů CSI v Arezzu jsme průběžně informovali. Také v sobotu 25. a v neděli 26. března pak pokračovaly Češky v dalších soutěžích jak nižší jednohvězdové kategorie, tak v případě zkušených reprezentantek Zuzany Zelinkové a Barbory Tomanové ve vyšší tříhvězdové úrovni.
 
Sobota přinesla několik velmi dobrých výkonů našich jezdkyň. V rámci CSI1* se dvojice Iva Holíková a Britania umístila po bezchybné jízdě na pátém místě na parkuru s překážkami do 130 cm.
 
V Silver Tour CSI3* sedlala v klasické stočtyřicítce Barbora Tomanová Clintona a dokončila s jednou chybou, Zuzana  Zelinková s Evitou R dojela s dvěma shozeními. S hvězdným hřebcem Calerim-II absolvovala soutěž do 150 cm, a dovezla si pět trestných bodů, což stačilo na jednatřicátou příčku.
 
V nedělním programu vrcholily všechny túry. V 15 hodin začínalo hlavní klání celých závodů, Grand Prix CSI3*, jejíž výška dosahovala 155 cm. České barvy zastupovala pouze Zuzana Zelinková s Calerim-II, která si s pěti trestnými body dojela pro konečné čtrnácté místo. 
 
Barbora Tomanová předvedla bezchybnou jízdu v sedle Scarface v soutěži Silver Tour s překážkami do 135 cm, což stačilo na desáté místo. 
Vedlo se i mladším jezdkyním v CSI1*. Tereza Svobodová s Cartagenou W postoupila do návazného rozeskakování stodvacítky, z kterého si dovezla jednu chybu. Stejně tak Kateřina Tomanová s Campusem.
 
Tereza Svobodová pak dovršila své účinkování v Arezzu prvním místem v Children Tour. Soutěž absolvovala v sedle Catapy P.
 

Výsledky z CSI Arezzo najdete v tomto odkazu




reklama 13A

NEPŘEHLÉDNĚTE