reklama 11B

Zelinková desátá v Silver Tour při CSI3* v Arezzu

Program CSI v italském Arezzu pokračoval 23. března. Českou republiku ve čtvrtek reprezentovaly Zuzana Zelinková a Barbora Tomanová. V silné konkurenci získala Zuzana Zelinková v sedle Kleiner Lorda 10. místo...
23.03.2017 21:55  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12D

Ilustrační foto: Lukáš Klingora

Do parkuru vysokého 140 cm nastoupilo celkem 88 startovních dvojic, z nichž 32 dokončilo s čistým kontem. V soutěži na čas startovala česká reprezentantka Zuzana Zelinková se svým svěřencem Kleiner Lordem.  V takto silné konkurenci bylo jasné, že vysoké příčky výsledkové listiny se rozdají mezi dvojice, které si nejlépe poradí s časomírou a zároveň nebudou chybovat. To se povedlo i české reprezentantce. Její čas 73.04 vteřiny stačil na výsledné pěkné 10. místo.

Zuzana Zelinková nastoupila v sedle své stájové jedničky Caleriho II do parkuru Gold Tour. Startovní pole dvoufázové soutěže s výškou překážek 145 cm čítalo 75 koní. Česká dvojice absolvovala obě fáze bez zatížení trestných bodů, ale čas ji odsunul až na 24. místo.

Dále se ve čtvrtek představila Barbora Tomanová. S Denise závodila v soutěži Silver Tour, kde překážky měřily 135 cm. Dvoufázovou soutěž dokončila se 4 trestnými body z první fáze.

Kompletní výsledky naleznete ZDE.




reklama 13B

NEPŘEHLÉDNĚTE