reklama 11B

Berlin Lions nastoupí do GCL v Římě jako patnáctí

V pátek 22. září 2017 startuje v Římě předposlední díl letošní série Global Champions League. Český tým Berlin Lions budou reprezentovat Anna Kellnerová s Classicem a Max Kühner na Chardonnay 79. Los jim určil startovní pořadí patnáct…
22.09.2017 11:25  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12A

 
Patnáctý do soutěže nastoupí Max Kühner a Chardonnay 79. Anna Kellnerová v sedle Classica odstartuje mezi druhými jezdci 18 zúčastněných týmů, její startovní pozice má tudíž číslo 33.
 
Soutěže CSI5* 1.50/1.55 m se zúčastní i třetí člen týmu Berlin Lions, i když pouze jako jednotlivec bez možnosti ovlivnit pořadí družstva. Gerco Schröder se představí na koni Cenzo jako 48. v pořadí. Startovní pole čítá celkem 56 dvojic a začátek soutěže je naplánován na 15.00 hodinu.
 
Ještě před tím se všichni tři zmínění jezdci zúčastní od 11.50 hodin zahajovací soutěže CSI5* 1.45 m. Diváci v ní uvidí 55 soutěžících a naše želízka v ohni figurují téměř na konci startovní listiny. Čtyřicátá pátá odstartuje Anna Kellnerová a Giljandro van den Bosrand, čtyřicátý sedmý Gerco Schröder a Glock's Dobelensky a padesátý Max Kühner a Cornet Kalua.
 
On-line přenos, startovní a výsledkové listiny, ale i další informace najdete na adrese www.globalchampionstour.com. Podrobnosti o Global Champions League hledejte na stránkách www.globalchampionsleague.com.
 
Ilustrační foto Stefano Grasso/LGCT



reklama 13D

NEPŘEHLÉDNĚTE