reklama 11B

Berlin Lions dvanáctí při čtvrté GCL v Madridu

Aleš Opatrný s Balguerem a Gerco Schröder s koňmi Glock's Lausejunge a Glock's Cognac Champblanc vybojovali ve čtvrtém kole Global Champions League 2017 v Madridu dvanáctou příčku. Od 10. místa je přitom dělilo jen necelých deset sekund!
20.05.2017 19:16  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12B

 
Na nejlepší týmový výkon Berlin Lions dosáhl již v pátek Gerco Schröder v sedle Glock's Lausejunge. Jeho bezchybný výsledek dával našemu celku velké naděje. Aleš Opatrný s Balguerem obdržel v páteční první části ligové soutěže 8 trestných bodů, stejně jako Gerco Schröder při sobotním druhém kole na koni Glock's Cognac Champblanc. 
 
Aleš Opatrný druhý den předvedl na Balguerovi velmi vydařenou jízdu a nebýt lehkého shození na posledním skoku kurzu, mohl to být pro družstvo Berlin Lions druhý bezchybný parkur. Konečných 20 trestných bodů se součtem časů 156,38 sekundy znamenal 12. řádek výsledkové listiny týmové soutěže. Pouhých 10 sekund přitom Berlínské lvy dělilo od 10. pozice. Alešovi Opatrnému navíc velmi těšně unikla účast v Grand Prix pro 25 nejlepších dvojic v kvalifikaci. Konkrétně scházely necelé tři vteřiny.
 
Kompletní výsledkové listiny najdete TADY
 
Průběžné pořadí Global Champions League je ZDE
 
Foto: David Horváth / CET



reklama 13A

NEPŘEHLÉDNĚTE