reklama 11C

Žaneta Pokorná úspěšná v závěru prvního týdne CSI v San Giovanni

ikonka

Sestry Pokorné uzavřely svůj první týden na mezinárodních závodech v italském San Giovanni. Žaneta Pokorná zaznamenala úspěch v rámci nedělního finále CSI1* s výškou překážek do 125 centimetrů. S valachem Cameleon Z obsadila deváté místo.
28.02.2021 17:16  |  Autor: Vojtěch Kroupa  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12A

V závěru prvního týdne CSI v italském San Giovanni reprezentovala Žaneta Pokorná výborně Českou republiku také v soutěži se stupňovanou obtížností do 120 centimetrů se žolíkem. Do této soutěže nastoupila společně s klisnou Zairou Calettou, s níž si připsala plný počet dobrých bodů (65 bodů) a zařadila se na pátou příčku. Tento parkur absolvovala i Adéla Pokorná s Casillou-KL, s níž nasbírala bodů 25 a skončíla sedmadvacátá.  
 
Úplným vrcholem CSI2* v San Giovanni byla nedělní Grand Prix s překážkami do 145 centimetrů vysokými. Tato soutěž se jela na jedno rozeskakování, do něhož se probojovalo ze základního parkuru jedenáct dvojic. Nejrychlejší čas 41, 38 vteřiny zapsal domácí italský jezdec Federico Ciriesi, který právem zvítězil s valachem Calais D’Argilla Z. Téměř o vteřinu pomalejší byl druhý umístěný reprezentant Švýcarska Paul Estermann, který sedlal Dovera 9 a místo třetí vybojoval také Švýcar Niklaus Rutschi s koněm Quinao de Chandor Z.  
 
 
Na čtvrtém místě skončil opět italský jezdec Filippo Marco Bologni, kterému se skvěle dařilo v loňském roce při CSIO3* Prague Cup, když ovládl čtvrteční Diamond Tour. 
 

Startovní a výsledkové listiny CSI San Giovanni naleznete ZDE 

 
Foto archiv Žanety Pokorné  



K odběru se přihlašte ZDE!

 

Nový Jezdecký zpravodaj vychází každý pátek a je zcela zdarma. Přímo do vašeho e-mailu vám jednou týdně doručíme to nejzajímavější z našich webů - zpravodajství napříč disciplínami, rozhovory, podcasty i videa. Už nikdy vám nic podstatného z našeho servisu neunikne!

 

Novinky z jezdectví a dostihů můžete sledovat i protřednictvím našich specializovaných skupin na Facebooku! Spravujeme pro vás:
 

Máme rádi parkury Jezdci.cz

Máme rádi dostihy Jezdci.cz

Máme rádi drezuru Jezdci.cz

Máme rádi vozatajství Jezdci.cz

Máme rádi všestrannost Jezdci.cz

Máme rádi reining a western Jezdci.cz

Máme rádi voltiž Jezdci.cz

Máme rádi vytrvalost Jezdci.cz

Máme rádi pony sport Jezdci.cz


reklama 13B

NEPŘEHLÉDNĚTE