reklama 11D

Vozatajové zahájili ve Slatiňanech sezonu 2024. Všichni se těší do Kladrub

ikonka

Venkovní vozatajskou sezonu již tradičně zahájily jednodenní závody ve Slatiňaněch složené z drezurní zkoušky a parkuru. Soutěž čtyřspřeží ovládl Jiří Nesvačil junior, který se již nemůže dočkat Rudolfova pohár s více jak stovkou účastníků.
07.04.2024 07:40  |  Autor: Josef Malinovský  |  Foto: Gabriela Pilařová  |  Rubrika: Sport  |  
FOTOGALERIE
| FANCLUB
reklama 12C

 
S těsným rozdílem skončil v královské kategorii druhý za svým bratrem Radek Nesvačil, třetí skončil Petr Novák.
 
Nejlepší výsledek mezi dvojspřežími pony předvedla Monika Pospíšilová, ve dvou „singlových“ kategoriích se z triumfu radovali Josef Kolář a David Soukup, kteří se řadí mezi mladé naděje vozatajského sportu v České republice. 
 
Vítězem soutěže dvojspřeží se stal Petr Kafka, za nímž skončil kvůli třem chybám na parkuru vítěz drezurní zkoušky Alexandr Soukup. Třetí byl Vladimír Moudrý. 
 
Již za necelé dva týdny odstartuje v Kladrubech Rudolfův pohár, jehož se dle informací pořadatelů zúčastní vysoko přes sto vozatajů. Čtyřspřeží by mělo dorazit třicet a podobně obsazené budou tříhvězdičkové soutěže jednospřeží a dvojspřeží. 



Veškerý obsah na webech Jezdci.cz, EquiTV a EquiRada je dostupný zdarma. Kvalitní materiály ovšem něco stojí a příjmy z reklamy chod redakce plně nepokryjí. Příspěvkem 100 Kč podpoříte naši autorskou tvorbu a získáte 1 měsíc členství ve fanclubu. Další podrobnosti najdete POD TÍMTO ODKAZEM.

Komunity na síti

Novinky z jezdectví a dostihů můžete sledovat i prostřednictvím našich specializovaných skupin na Facebooku! Spravujeme pro vás:

Máme rádi parkury Jezdci.cz

Máme rádi dostihy Jezdci.cz

Máme rádi drezuru Jezdci.cz

Máme rádi vozatajství Jezdci.cz

Máme rádi všestrannost Jezdci.cz

Máme rádi reining a western Jezdci.cz

Máme rádi voltiž Jezdci.cz

Máme rádi vytrvalost Jezdci.cz

Máme rádi pony sport Jezdci.cz

FB Jezdci.cz

FB Jazdci.sk

FB EquiTV.cz a EquiRadio.cz


reklama 13C

NEPŘEHLÉDNĚTE