reklama 11B

Vladimír Tretera dokončil GP v Budapešti s chybou. Bral deváté místo

ikonka

Po vydařené kvalifikaci Světového poháru v Olomouci se Vladimíru Treterovi povedl další výborný výkon. Tentokrát se svým valachem Gangster v/h Noddevelt zaznamenal v Grand Prix v Budapešti čtyři trestné body, což stačilo na konečnou devátou pozici.
11.07.2021 19:08  |  Autor: Vojtěch Kroupa  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12B
Vladimír Tretera s Gangsterem v/h Noddevelt do rozeskakování závěrečné Grand Prix v Budapešti nepokračoval, jelikož se se čtyřmi trestnými body ze základního kola zařadil na místo deváté. Do zkráceného parkuru se probojovali čtyři jezdci a tři překonali bez chyby i tuto část soutěže. 
 
Nejlépe si vedla reprezentantka Německa Jana Wargers, která zvítězila v této Longines Rankings soutěži na 150 centimetrech s hřebcem Limbirdge. Druhý nejlepší čas poté zapsal Romain Duguet ze Švýcarska v sedle francouzského valacha Bel Canto de Boguin. Na třetí příčku dosáhla také německá jezdkyně Sophie Hinners s valachem Vittorio. 
 

Kompletní výsledky naleznete ZDE

 

Ilustrační foto: Kateřina Návojová 



K odběru se přihlašte ZDE!

 

Nový Jezdecký zpravodaj vychází každý pátek a je zcela zdarma. Přímo do vašeho e-mailu vám jednou týdně doručíme to nejzajímavější z našich webů - zpravodajství napříč disciplínami, rozhovory, podcasty i videa. Už nikdy vám nic podstatného z našeho servisu neunikne!

 

Novinky z jezdectví a dostihů můžete sledovat i protřednictvím našich specializovaných skupin na Facebooku! Spravujeme pro vás:
 

Máme rádi parkury Jezdci.cz

Máme rádi dostihy Jezdci.cz

Máme rádi drezuru Jezdci.cz

Máme rádi vozatajství Jezdci.cz

Máme rádi všestrannost Jezdci.cz

Máme rádi reining a western Jezdci.cz

Máme rádi voltiž Jezdci.cz

Máme rádi vytrvalost Jezdci.cz

Máme rádi pony sport Jezdci.cz


reklama 13B

NEPŘEHLÉDNĚTE