reklama 11A

Vingrálková si v žebříčku FEI opět polepšila. Tentokrát jen o devět příček

ikonka

Parkurová jezdkyně Sára Vingrálková již několik měsíců v řadě stoupá v parkurovém žebříčku FEI Longines Rankings. Po poslední aktualizaci je se 793 body na 266. místě a oproti stavu na konci ledna si tudíž polepšila o devět řádků.
07.03.2024 15:49  |  Autor: Josef Malinovský  |  Foto: Kateřina Návojová  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12C
 
Druhým nejlepším Čechem v hodnocení FEI je Aleš Opatrný. Ten má 559 bodů a figuruje na 397. pozici, což je o jeden stupínek výš než před měsícem. V nejlepší pětistovce je ještě Vladimír Tretera, jenž s 543 body zaujímá 411. příčku. Ke konci března jej ovšem čeká pravděpodobně výraznější pokles, neboť se mu bude škrtat 135 bodů. 
 
Ostatní čeští jezdci již mají viditelnější odstup – Mariana Michlíčková je na 783. místě, následují Nikola Bielíková (887.), Marek Klus (908.), Jiří Hruška (926.), Kamil Papoušek (955.) a Oliver Písařík (993.). Do druhé tisícovky klesla Anna Kellnerová, jíž nyní patří 1013. řádek. 



Veškerý obsah na webech Jezdci.cz, EquiTV a EquiRada je dostupný zdarma. Kvalitní materiály ovšem něco stojí a příjmy z reklamy chod redakce plně nepokryjí. Příspěvkem 100 Kč podpoříte naši autorskou tvorbu a získáte 1 měsíc členství ve fanclubu. Další podrobnosti najdete POD TÍMTO ODKAZEM.

Komunity na síti

Novinky z jezdectví a dostihů můžete sledovat i prostřednictvím našich specializovaných skupin na Facebooku! Spravujeme pro vás:

Máme rádi parkury Jezdci.cz

Máme rádi dostihy Jezdci.cz

Máme rádi drezuru Jezdci.cz

Máme rádi vozatajství Jezdci.cz

Máme rádi všestrannost Jezdci.cz

Máme rádi reining a western Jezdci.cz

Máme rádi voltiž Jezdci.cz

Máme rádi vytrvalost Jezdci.cz

Máme rádi pony sport Jezdci.cz

FB Jezdci.cz

FB Jazdci.sk

FB EquiTV.cz a EquiRadio.cz


reklama 13A

NEPŘEHLÉDNĚTE