reklama 11B

Velká cena Hořovic přilákala široké startovní pole. Finále se blíží

ikonka

Na kolbišti Jezdecké společnosti Opatrný Hořovice se koná od středy desáté kolo Českého skokového poháru. Nedělní Velká cena přilákala na start téměř čtyřicet dvojic a mezi nimi nechybí například lídr pohárového pořadí Jaroslav Jindra.
15.09.2023 12:04  |  Autor: Josef Malinovský  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12C
Účast v hlavní soutěži celého mítinku potvrdila také obhájkyně loňské zlaté i stříbrné příčky Mariana Michlíčková, ale také Kamil Papoušek, Martin Šoupal, Jiří Skřivan, Rudolf Doležal, Natálie Ulčová, Tereza Kleandr a další.
 
Jde o předposlední možnost získat body do pohárového žebříčku a kvalifikovat se do velkého finále v Praze. Diváci se tak mohou těšit na špičkové sportovní výkony. „Zveme všechny fanoušky parkuru na skutečně silně obsazenou Velkou cenu. Bezmála čtyřicet dvojic jistě připraví pěknou sportovní podívanou,“ řekla Jitka Prach Opatrná z pořadatelského týmu. 
 
Parkur nedělní Velké ceny nachystá Zdeněk Krpela na stupni obtížnosti T*, kdy překážky dosahují 145 centimetrů. Vše můžete sledovat živě prostřednictvím internetové televize EquiTV.cz. 
 
Foto: poskytla Asociace ČSP
Zdroj: tisková zpráva Asociace ČSP
 




Sledujete novinky o koních, jezdectví a dostizích na Jezdci.cz a pouštíte si pravidelně vysílání EquiTV.cz a EquiRadia.cz? Máme pro vás novinku - spouštíme Fancluby Jezdci.cz a EquiTV.cz EquiRadio.cz, jejichž prostřednictvím můžete podpořit další existenci našeho zpravodajství.

Zaplacením ročního nebo půlročního příspěvku umožníte, aby veškerý redakční obsah s výjimkou bonusů pro členy fanclubu zůstal nadále volně přístupný všem uživatelům a přímo se tak budete podílet i na propagaci všech koňských sportovních disciplín. Zároveň dostanete přednostní přístup k velké části našich materiálů, které si můžete přečíst v časovém předstihu, pravidelnou možnost získat různé slevy na zboží našich partnerů a účast v soutěžích o ceny.

Roční členství ve Fanclubu Jezdci.cz stojí 600 Kč, půlroční příspěvek je 300 Kč. Pokud chcete být členem obou fanklubů Jezdci.cz i EquiTV.cz, můžete využít zvýhodněnou variantu 1000 Kč (roční) a 500 Kč (půlroční). Další podrobnosti najdete na tomto odkazu.

Komunity na síti

Novinky z jezdectví a dostihů můžete sledovat i prostřednictvím našich specializovaných skupin na Facebooku! Spravujeme pro vás:

Máme rádi parkury Jezdci.cz

Máme rádi dostihy Jezdci.cz

Máme rádi drezuru Jezdci.cz

Máme rádi vozatajství Jezdci.cz

Máme rádi všestrannost Jezdci.cz

Máme rádi reining a western Jezdci.cz

Máme rádi voltiž Jezdci.cz

Máme rádi vytrvalost Jezdci.cz

Máme rádi pony sport Jezdci.cz

FB Jezdci.cz

FB Jazdci.sk

FB EquiTV.cz a EquiRadio.cz


reklama 13B

NEPŘEHLÉDNĚTE