reklama 11D

V Hannoveru hořela tribuna, škody na závodišti půjdou do statisíců eur

ikonka

Na závodišti Neue Bult v německém Hannoveru v noci na pátek hořelo. Požár, který podle prvních informací vypukl v gastronomické části, poškodil část tribuny včetně vážnice, šatny jezdců či sekretariátu a zničil skleněné výplně až do třetího patra.
21.05.2021 12:30  |  Autor: Martin Cáp  |  Rubrika: Dostihy  |   FANCLUB
reklama 12C

Podle serveru Galopponline.de se protipožární hlásič aktivoval ve 4:30 a brzy poté byli na místě hasiči i policie. Příčina požáru zatím zůstává nejasná.

"Vycházíme z předpokladu, že škody půjdou do statisíců eur. Náš příští dostihový den 20. června není ohrožen, budeme se snažit improvizovat," řekl serveru šéf závodiště Gregor Baum s tím, že se naštěstí podařilo zamezit rozšíření požáru na celou tribunu.

Rozhodnutí, kdy se do areálu vrátí diváci a sponzoři, zatím nepadlo. Samotné závodiště  Hannoverské závodiště předběžně počítá s návratem k normálu v srpnu.

Foto: Filip Minařík




K odběru se přihlašte ZDE!

 

Nový Jezdecký zpravodaj vychází každý pátek a je zcela zdarma. Přímo do vašeho e-mailu vám jednou týdně doručíme to nejzajímavější z našich webů - zpravodajství napříč disciplínami, rozhovory, podcasty i videa. Už nikdy vám nic podstatného z našeho servisu neunikne!

 

Novinky z jezdectví a dostihů můžete sledovat i protřednictvím našich specializovaných skupin na Facebooku! Spravujeme pro vás:
 

Máme rádi parkury Jezdci.cz

Máme rádi dostihy Jezdci.cz

Máme rádi drezuru Jezdci.cz

Máme rádi vozatajství Jezdci.cz

Máme rádi všestrannost Jezdci.cz

Máme rádi reining a western Jezdci.cz

Máme rádi voltiž Jezdci.cz

Máme rádi vytrvalost Jezdci.cz

Máme rádi pony sport Jezdci.cz


reklama 13A

NEPŘEHLÉDNĚTE