reklama 11A

U25 ovládla v Chuchli Anna Helebrantová. Epo byl opět rychlý jako vítr

ikonka

Čtyři dvojice postoupily do rozeskakování seriálové soutěže U25 v rámci Českého skokového poháru v Chuchle Areně Praha. Pouze dvě zopakovaly bezchybnou jízdu a tu bezkonkurenčně nejrychlejší předvedla Anna Helebrantová s Epo Van de Achterhoek Z.
13.06.2021 13:41  |  Autor: Josef Malinovský  |  Rubrika: Sport  |  
FOTOGALERIE
| FANCLUB
reklama 12A

 
V cíli rozeskakování ukázala časomíra Anně Helebrantové s Epo Van de Achterhoek Z 41,02, což bylo o téměř tři sekundy méně, než měla Tina Laryšová v sedle valacha Slimfy. Ta také udržela nulu na bodovém kontě až do konce.
 
Na třetí příčce skončila Sára Finsterle s Elektrou 3, které účast v rozeskakování zkomplikoval poryv větru, když pobořil kombinaci a rozhodčí její jízdu museli přerušit. Nakonec inkasovala 4 trestné body. Kateřina Málková s G-Bugatti Dwerse Hagen chybovala dvakrát, a tak další pokračování na zkráceném parkuru vzdala.
 
Živý přenos můžete sledovat na www.equitv.cz, videozáznamy jednotlivých soutěží jsou průběžně publikovány na YouTube kanálu EquiTV.cz.
 
Foto: Josef Malinovský



K odběru se přihlašte ZDE!

 

Nový Jezdecký zpravodaj vychází každý pátek a je zcela zdarma. Přímo do vašeho e-mailu vám jednou týdně doručíme to nejzajímavější z našich webů - zpravodajství napříč disciplínami, rozhovory, podcasty i videa. Už nikdy vám nic podstatného z našeho servisu neunikne!

 

Novinky z jezdectví a dostihů můžete sledovat i protřednictvím našich specializovaných skupin na Facebooku! Spravujeme pro vás:
 

Máme rádi parkury Jezdci.cz

Máme rádi dostihy Jezdci.cz

Máme rádi drezuru Jezdci.cz

Máme rádi vozatajství Jezdci.cz

Máme rádi všestrannost Jezdci.cz

Máme rádi reining a western Jezdci.cz

Máme rádi voltiž Jezdci.cz

Máme rádi vytrvalost Jezdci.cz

Máme rádi pony sport Jezdci.cz


reklama 13C

NEPŘEHLÉDNĚTE
function closepop(){ $("body").removeClass("hidescrollbar"); $("#popreklamagal").hide(); $("#popreklama").hide(); }