reklama 11B

Skvělý začátek pátečního programu v Římě. Opatrný s Gentlemenem šestý

ikonka

Český reprezentant Aleš Opatrný s Gentlemenem Vh Veldhov dokončil páteční soutěž do 155 centimetrů při CSIO5* v Římě na skvělé šesté příčce. Jeho čas v cíli byl 65,07 sekundy. Vítězem se stal Eric Lamaze s valachem Chacco Kid v čase 58,78.
28.05.2021 13:04  |  Autor: Josef Malinovský  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12C
 
Druhý nejlepší český výsledek předvedla Emma Augier de Moussac s Diorem P Z, která taktéž nezaznamenala žádnou penalizaci a v čase 69,57 se zařadila na 24. místo. 
 
Ondřej Zvára s Quimerem M smolně jednou chyboval na úvodním skoku trojkombinace a díky času 68,48 skončil čtyřicátý. O čtyři příčky za ním se pak umístil Kamil Papoušek s Great Feelingem, jenž také dovezl do cíle čtyři trestné body a časomíra mu ukázala hodnotu 69,18 vteřiny.
 

Sledujte ON-LINE REPORTÁŽ ZDE!

 

Foto: Markéta Šveňková



K odběru se přihlašte ZDE!

 

Nový Jezdecký zpravodaj vychází každý pátek a je zcela zdarma. Přímo do vašeho e-mailu vám jednou týdně doručíme to nejzajímavější z našich webů - zpravodajství napříč disciplínami, rozhovory, podcasty i videa. Už nikdy vám nic podstatného z našeho servisu neunikne!

 

Novinky z jezdectví a dostihů můžete sledovat i protřednictvím našich specializovaných skupin na Facebooku! Spravujeme pro vás:
 

Máme rádi parkury Jezdci.cz

Máme rádi dostihy Jezdci.cz

Máme rádi drezuru Jezdci.cz

Máme rádi vozatajství Jezdci.cz

Máme rádi všestrannost Jezdci.cz

Máme rádi reining a western Jezdci.cz

Máme rádi voltiž Jezdci.cz

Máme rádi vytrvalost Jezdci.cz

Máme rádi pony sport Jezdci.cz


reklama 13A

NEPŘEHLÉDNĚTE