reklama 11A

Příhoda pokračuje v CCI4* Avenches. V čele soutěže je i po krosu Jung

ikonka

V sobotu 12. září pokračovaly mezinárodní závody ve všestrannosti v Avenches terénní zkouškou. Krosem prošli úspěšně i Miloslav Příhoda a Ferreolus Lat. V čele soutěže se čtyřmi hvězdami se nadále drží německá ikona Michael Jung.
12.09.2020 19:36  |  Autor: Lucie Spiwoková  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12C

 

Miloslav Příhoda absolvoval terénní jízdu v sedle koně Ferreolus Lat úspěšně až do konce, ale inkasoval celkem 12,4 trestného bodu. V průběžné výsledkové listině klesl na 24. příčku. 
 
Jako lídr půjde do parkuru Němec Michael Jung, který v sedle valacha Fischer Chipmunk FRH nezaváhal a k výbornému výsledku z pátečních drezur nepřidal žádné bodové zatížení. Do kolbiště tak nastoupí s 20 trestnými body. 
 

Výsledky najdete TADY

Foto: archiv Jezdci.cz




K odběru se přihlašte ZDE!

 

Nový Jezdecký zpravodaj vychází každý pátek a je zcela zdarma. Přímo do vašeho e-mailu vám jednou týdně doručíme to nejzajímavější z našich webů - zpravodajství napříč disciplínami, rozhovory, podcasty i videa. Už nikdy vám nic podstatného z našeho servisu neunikne!

 

Novinky z jezdectví a dostihů můžete sledovat i protřednictvím našich specializovaných skupin na Facebooku! Spravujeme pro vás:
 

Máme rádi parkury Jezdci.cz

Máme rádi dostihy Jezdci.cz

Máme rádi drezuru Jezdci.cz

Máme rádi vozatajství Jezdci.cz

Máme rádi všestrannost Jezdci.cz

Máme rádi reining a western Jezdci.cz

Máme rádi voltiž Jezdci.cz

Máme rádi vytrvalost Jezdci.cz

Máme rádi pony sport Jezdci.cz


reklama 13C

NEPŘEHLÉDNĚTE